Najseksi muškarac na svijetu je ...

ZAGREB - Mlađahni britanski glumac Robert Pattinson proglašen je najseksi muškarcem na svijetu, prema anketi koju je proveo britanski magazin Glamour, a u teškoj je konkurenciji potukao čak i poznate zavodnike poput Johnnyja Deppa, koji je osvojio drugo mjesto, i Brada Pitta, koji je tek peti po redu.



Treće mjesto osvojio je australski glumac Hugh Jackman, a odmah iza njega je nogometaš David Beckham. Dvadesettrogodišnji Pattison nije se previše oduševio te je kratko prokomentirao da mu to ništa ne znači.





1. Robert Pattinson




Dob: 23

Slobodan? O, da!

Govorkalo se da je u vezi s filmskom partnericom iz 'Sumraka' Kristen Stewart, a sad ga mediji povezuju s plavokosom Emilie de Ravin, kolegicom iz filma 'Remember me'. Sigurno je samo jedno - sve što ima veze s vampirima prodaje se u ogromnim količinama.



2. Johnny Depp



Dob: 46

Slobodan? Zgodan glumac i njegova deset godina mlađa djevojka
Vanessa Paradis u vezi su od 1998. godine. Imaju dvoje djece, devetogodišnju Lily Rose i šestogodišnjeg Christophera, a veza im je, navodno, nekoliko puta bila na kušnji. Živi u Francuskoj, a u Hollywoodu samo snima filmove. I to kakve!



3. Hugh Jackman



Dob: 40

Slobodan? U sretnom je braku još od 1996. godine s australskom glumicom Deborrom-Lee Furness, s kojom je usvojio dvoje djece – kćer Avu Eliot Jackman i sina Oscara Maximilliana Jackmana. Zgodan je, kratkovidan i obožava sushi.



4. David Beckham



Dob: 34

Slobodan? Victoria i samo Victoria Beckham, Spajsica, Posh. Kako god... Imaju tri sina. I nije istina da se "zaigrao" s mađarskom manekenkom Marianne Fogarasy nakon utakmice Milana u Mađarskoj. On to nikada ne bi napravio.



5. Brad Pitt



Dob: 45

Slobodan? Nije, ali tko zna. Navodno se par poznat kao Brangelina sve više udaljava jedno od drugog. Često se svađaju, odvojeno putuju i ne slažu se u vezi s odgojem djece. Do kada će se uspjeti s tim nositi ne znaju ni sami. Ipak, veže ih šestero djece, zbog koje nemaju vremena ni za što - pa ni jedno za drugo.



6. Zac Efron



Dob: 21

Slobodan? Zacova je službena djevojka još uvijek Vanessa Hudgens, iako se sve češće viđa u društvu Megan Fox. Zavodljiva Megan ne krije simpatije prema Zacu usprkos njegovoj mladosti.



7. George Clooney



Dob: 48

Slobodan? Više nije.

U potrazi za pravom naletio je na 30-godišnju talijansku glumicu i manekenku Elisabettu Canalis. Priča se da baš zbog nje svako malo putuje u Rim i ne mari više za konobarice.



8. Chace Crawford



Dob: 23

Slobodan? Da!

Donedavno je bio u vezi s country-pjevačicom Carrie Underwood i ne žuri mu se pronaći novu djevojku. Kaže da su za savršen izlazak potrebni su pivo, jukebox i dobar razgovor. Skroman i zgodan. Tko bi mu odolio?



9. Justin Timberlake



Dob: 28

Slobodan? Živi zajedno s Jessicom Biel iako se ona nedavno ozbiljno naljutila kada ga je zatekla kako flertuje s MTV reality zvijezdom Lauren Conrad. Justin još uvijek nije spreman zaprositi je.



10. Colin Firth



Dob: 48

Slobodan? Nedostupan. U braku je s Liviom Giuggioli od 1997. Imaju dva sina, 7-godišnjeg Lucu i petogodišnjeg Matea, a iz prethodnog braka s glumicom Meg Tilly Firth ima 17-godišnjeg sina Willa. Dakle - ništa.







Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:28