POTPUNA SREĆA

NE MARI ŠTO JOJ JE DRAGI 15 GODINA MLAĐI Severina je luda od ljubavi, želi veliku svadbu već na jesen

Sin poznatog srpskog folk pjevača tretira Severinina sina Aleksandra kao da je njegov, što Splićanki savršeno odgovara
 Instagram

Hoće li Severina Vučković početkom jeseni napokon reći svoje životno “da”? Prema pisanju Blica, atraktivna 43-godišnja pjevačica u rujnu će se udati za svojeg odabranika, 28-godišnjeg Igora Kojića Kebu, bivšeg nogometaša i sina poznatog srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe. Mediji nagađaju i da je Severina u drugom stanju, no njezini bliski prijatelji to niječu.

Oboje žele dijete

- Nije trudna, ali toliko je zaljubljena i sretna s mlađahnim Igorom da nas ne bi čudilo da nji h dvoje već naveliko rade na tome da Severina drugi put postane mama te svojem sinu, troipolgodišnjem Aleksandru, kojeg je dobila dok je bila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, podari sestru ili brata - kažu prijatelji splitske pjevačice, koji na pitanje je li istina da im se prijateljica udaje sliježu ramenima.

Nisu ih ozbiljno shvaćali

- Kad je počela vezu s Igorom, svi smo mislili da se njih dvoje samo zafrkavaju, da od toga neće biti ništa ozbiljnije. S mladićem je Severinu sasvim slučajno upoznao njezin bivši menadžer i dugogodišnji prijatelj Edvin Softić, koji Igora zna preko njegova oca. No, kako se romansa između Severine i Igora produbljivala, svima nam je postalo jasno da zaljubljeni par misli ozbiljno. Uostalom, da nije tako, Severina Igora nikad ne bi upoznala sa svojim sinom. A nakon toga, baš sve je moguće, pa tako i svadba - kažu Severinini prijatelji.

Prema pisanju Blica Severina, koja se već ponaša kao članica obitelji Kojić pa potencijalnog svekra u javnosti oslovljava s “dida”, udajom namjerava uzeti Igorovo prezime. Vjenčanje bi, prema medijskim napisima, trebao financirati Dragan Kojić Keba, a svadba će, kažu upućeni, biti mješavina srpskih i dalmatinskih običaja.

Ušla u familiju

Još se ne zna tko će zabavljati svatove, ali nije nemoguće da mikrofon na vjenčanju u ruku uzme i sam Kojić senior te zapjeva neki od svojih hitova, poput “Vodiću te u Kinu”, “Kad puca nek puca” ili “Srce zaljubljeno”. A možda će mu se pridružiti i sama Severina pa da zajedno otpjevaju Kebin hit “Srce kuca tvoje ime”, kao što su to prošlog tjedna učinili na koncertu u Loznici, nakon čega se dirnuta pjevačica rasplakala.

- To su bile suze radosnice. Njoj je drago što su je uz Igora tako lijepo prihvatili i Igorovi otac i majka. Uz to, Igor se sjajno slaže s njezinim sinom, a sigurni smo da će i Severinina majka Ana, koja se u početku brinula zbog velike razlike u godinama između svoje kćeri i njezina novog dečka, biti sretna kada vidi svoju lijepu kćer u vjenčanici - kažu Severinini prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:57