MISS HRVATSKE

'Nedostaje mi domovina. Već bih pukla u Kini da se ne čujem s dečkom!'

 Nikša Stipaničev/CROPIX

Desetak dana uoči izbora za Miss svijeta koji će se održati 30. listopada u Kini kladioničari hrvatsku predstavnicu Katarinu Banić vide na dvadeset sedmom mjestu. Ako je vjerovati prognozama, krunu najljepše trebala bi ponijeti Brazilka, a dobro kotiraju i predstavnice Kolumbije i Indije.

Crnokosa Katarina ne opterećuje se predviđanjima. Kako kaže, daje najbolje od sebe, a svoje konkurentice opisuje kao zgodne, ali i sasvim prosječne djevojke.

- Ni jedna ni po čemu ne odskače, ne postoje izraziti favoriti, pa bi na samom izboru moglo biti velikih iznenađenja - kaže djevojka iz Trilja, koja dobro podnosi brojne obaveze kojima su natjecateljice za Miss svijeta okupirane u Kini, ali priznaje da joj nikako ne odgovara tamošnja hrana.

Zbog toga je 20-godišnja studentica strojarstva u posljednja dva tjedna izgubila nekoliko kilograma. Međutim, nema razloga za brigu s obzirom na to da su joj kritičari ionako predbacivali da ima preraskošne obline.

Tijekom boravka u Kini Katarina se sprijateljila sa Sarom El Khouly, predstavnicom Egipta, čija je majka Ličanka, a srela je i svog dugogodišnjeg prijatelja Novaka Đokovića, koji je tamo bio na teniskom turniru.

- Poželio mi je sreću, a ja sam nastavila brojati dane do izbora, odnosno do povratka kući, jer mi jako nedostaje domovina. Uhvatila me nostalgija. Da se redovito ne čujem sa svojim dečkom Emirom Spahićem, kapetanom nogometne reprezentacije BiH, ne znam kako bih sve ovo izdržala - požalila se naša Miss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:47