SVI SE BRINU ZA NJEGA

'NJEGOVA OBITELJ JE DOVEDENA DO RUBA, NE ZNAJU ŠTO NAPRAVITI...' Kanye ponovno divlja - tvrdi kako su mu liječnici postavili krivu dijagnozu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.10.2018. u 00:09

Rapper Kanye West shows President Donald Trump his mobile phone during a meeting in the Oval Office at the White House in Washington, U.S., October 11, 2018. REUTERS/Kevin Lamarque
REUTERS

Donald Trump i Kanye West

 

Obitelj Kanyea Westa (41) vrlo je zabrinuta za reperovo zdravstveno stanje, ali ni sami ne znaju kako mu pomoći, piše People.

Naime, kontroverzni glazbenik u četvrtak se u Ovalnom uredu u Washingtonu susreo s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom (72), kojega iznimno cijeni i simpatizira, a upravo je tijekom njihova sastanka reper izjavio kako su mu "liječnici zapravo pogrešno dijagnosticirali bipolarni poremećaj". West je nedavno rekao i kako se samovoljno "skinuo" s lijekova koje su mu prepisali specijalisti.

- Obitelj i prijatelji nisu nimalo sretni zbog toga i žele da Kanye što prije nastavi uzimati terapiju. Svi vide da mu nije dobro, očajnički mu treba pomoć, ali on ju ne želi prihvatiti. Ljudi bliski njemu došli su do ruba i, nažalost, ne vide izlaz iz ove neugodne situacije - rekao je izvor blizak američkom reperu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo