BEZ ZADRŠKE

'POČNI PITI TE JE**** LIJEKOVE!' Legendarni američki boksač poručio slavnom reperu: 'Vjeruj mi, znam što pričam, bez terapije danas ne bih bio ovdje'

 
Mike Tyson, Kanye West
 Getty Images

Mike Tyson (52) gostovao je na radijskoj postaji Real 92.3 u Los Angelesu, a u programu je, između ostaloga, govorio i o vlastitim problemima s mentalnim zdravljem.

Naime, umirovljenom američkom boksaču prije 15 godina dijagnosticirali su bipolarni poremećaj, a sportaš je shvatio da nešto nije u redu nakon što su, rekao je, njegovi "ispadi bijesa potpuno izmakli kontroli".

- Divljao sam bez ikakva razloga. To nije bilo normalno - izjavio je Tyson, nakon čega ga je voditelj pitao i za repera Kanyea Westa (41), koji također pati od bipolarnog poremećaja.

- On je zapravo prilično hrabar lik, ima 'muda' kad priča sve one ludosti koje smo do sad imali prilike čuti. Ne znam što je njemu, ne znam mu točnu dijagnozu, ali ako je zbilja bipolaran, neka počne piti te je**ne lijekove! Govorim iz iskustva - terapija mi je puno pomogla. Bez nje danas ne bih bio ovdje - zaključio je Mike Tyson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:07