NOVI NASTAVAK 'TOMB RAIDERA'

Oskarovka Alicia Vikander naslijedit će Angelinu Jolie u ulozi Lare Croft

Švedska glumica, oskarovka Alicia Vikander naslijedit će Angelinu Jolie u ulozi pustolovke i arheologije Lare Croft u novom nastavku "Tomb Raidera", objavio je LA Times.

REUTERS
Alicia Vikander

Bit će to film o mladoj Lari Croft, u vrijeme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, dodaje list. Film će režirati Norvežanin Roar Uthaug.

Film će zajednički producirati MGM i Warner, ali druge pojedinosti nisu objavljene. Angelina Jolie glumila je Laru Croft u dva dosad jedina snimljena filma o toj junakinji. Godine 2001. snimljen je "Lara Croft: Tomb Raider", a 2003. "Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života". Nijedan film nije oduševio kritičare, ali je Jolie dobila pohvale za svoju ulogu.

...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:48