I HRVATI POPUT WOODSA

Pisali ponizna pisma, pjevali pjesme, molili za novu šansu

Prevarene djevojke i žene dobile su sve što su htjele: ljubavnice su odbačene, a uslijedila su vjenčanja i trudnoće, nove idile u brakovima
 Biljana Gaurina/CROPIX

Goran Ivanišević: Pismom molio da mu oprosti

Najpoznatiji hrvatski tenisač i pobjednik Wimbledona, Goran Ivanišević, krajem veljače 2008. pismom je zamolio nevjenčanu suprugu Tatjanu Dragović za oprost, nakon što se otkrilo da je bio u vezi s TV voditeljicom Vanjom Halilović.

- Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti - napisao je Goran. Nakon toga par je otišao u Los Angeles, gdje su se i vjenčali.

Goran Višnjić: Na kraju priznao izvanbračnu kćer

Glumac Goran Višnjić, koji gradi karijeru u Los Angelesu, u ljeto 2006. imao je kratku ljubavnu aferu sa Šibenčankom Mirelom Rupić. Nakon devet mjeseci Mirela je rodila kćer Lanu Lourdes. Višnjić je nakon toga tvrdio da se susreo s Mirelom u alkoholiziranom stanju. Nakon DNK analize priznao je očinstvo i pristao na mjesečnu alimentaciju od 9000 kuna. Nedugo nakon afere par Višnjić je posvojio sina Tina, a prije nekoliko mjeseci pojavila se spekulacija da je Višnjićeva supruga trudna.

Mladen Grdović: Jedva zamolio Brankicu za oprost

Estradni umjetnik i majstor od fešte, Mladen Grdović, u izvanbračnoj avanturi dobio je danas šestogodišnju kćer Saru sa 15 godina mlađom Eminom Šimurinom. Prije dvije godine otkrio je da suprugu Brankicu, s kojom je gotovo 20 godina u braku, više nikad ne bi prevario. Priznao je i da mu riječ oprosti teško prelazi preko usana, ali svoju je Brankicu zamolio za oprost i zbog dobrote i činjenice da je uvijek uz njega. U međuvremenu je Brankica prihvatila Mladenovo izvanbračno dijete.

Tony Cetinski: Pjesmom se ispričao

Prije dvije godine Toni Cetinski uhvaćen je kako strastveno ljubi plavušu iz Zagreba u klubu u Düsseldorfu. Za preljub je Ivana saznala u trenutku kada je bila trudna. U ljeto 2008. Tony je pjesmu “Svetica” na svom novom albumu posvetio supruzi Ivani. Na upit je li to znak isprike za sve što joj je skrivio, uključujući i preljub, rekao je da bi moglo tako ispasti.

Oliver: Preljub završio na sudu

Prije četiri godine bivša manekenka Branka Marić Mutti ispričala je kako je 70-ih i 80-ih bila ljubavnica Olivera Dragojevića. Veza je trajala 10 godina, a ona je navodno ostavila njega zbog pritiska obitelji Vesne Dragojević. Priča o preljubu okončana je na sudu, Oliverova supruga mora Branki Marić platiti odštetu za uvredu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 06:39