ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

PLEŠKO VIŠE NIJE S GIBONNIJEVIM SINOM? Splitska pjevačica u usponu zbunila se kad su je pitali grije li je još ista ljubav, evo što je odgovorila...

 
 INSTAGRAM

Antonia Dora Pleško (19), Splićanka koja se dva puta natjecala u "Supertalentu", a sudjelovala je i u regionalnom talent showu "X Factor Adria", ovih dana snimila je svoj prvi spot za pjesmu "Na kraju", koju su za nju napisali Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

- Sanjala sam da se sve ovo događa, ali i dalje mi djeluje kao san i još to ne kužim... Da nije bilo 'Supertalenta', možda me Ante i Shalla ne bi ni vidjeli... Definitivno sam spremna na sve! Ovo čekam 19 godina i sad je moja prilika. Dajem sve od sebe, sto posto - rekla je Antonia za IN magazin.

Njezin prvi spot uskoro će biti predstavljen javnosti, a reakcije na teaser zasad su odlične.

Talentirana Dalmatinka, koja napokon kreće u osvajanje domaće glazbene scene, otkrila je i što bi sve jedna dobra pjevačica trebala imati u sebi.

- Osoba koja se bavi pjevanjem - mrzim tu riječ bavi - koja jest pjevač, koja voli i živi pjevanje te glazbu, u sebi treba imati glumu i plesne pokrete - sve je to jako bitno za svakog izvođača - smatra Pleško.

A za Antonijin glazbeni ukus najviše je, kaže, zaslužna njezina majka. Velika potpora na početku karijere bio joj je i Gibbonijev sin Rando Stipišić, no čini se kako par više nije zajedno. Na pitanje grije li je još ista ljubav, Splićanka je samo kratko i zagonetno odgovorila: "Joooj... Ajme meni!", prenosi Dnevnik.hr.

Još krajem prošle godine Antonia je s Random planirala zajednički život u Velikoj Britaniji, gdje on studira glazbenu produkciju, no što će od svega toga biti i je li ovome paru uistinu došao kraj, pokazat će vrijeme.

FACEBOOK
Antonia Dora Pleško i Rando Stipišić

My Lambo gon’ skrrrr

A post shared by Antonia Dora (@antoniadoraofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 03:23