DOLORES vs. VLATKA

'Ponavljate da volite Lanu, a boli ste je vilicom kad je sporije jela'

Zagreb, 071109.Glumica Dolores Lambasa ceka terenac Jeep u vlasnistvu Dikana Radeljaka u Teslinoj ulici.Foto: Igor Sambolec / CROPIX
 Igor Sambolec / CROPIX

Sukob Vlatke Pokos i Dolores Lambaše danas je eskalirao otvorenim pismom Radeljakove posljednje dragane na njezinim fan stranicama .

U njemu Dolores traži od Vlatke da se više okane njezine obitelji i pokušaja da svoju besplodnu karijeru unaprijedi preko njihovih leđa.

- Prije svega, reći ću Vam da iskreno razumijem kako je velika većina naših nedefiniranih i besposlenih 'zvijezda' prisiljena bivstvovati u medijima u funkciji 'medijskog parazitstva'. Što znači, da isti nemaju što reći o svom poslu, da su sami po sebi neinteresantni pa ih mediji koriste kao 'one koji govore o drugima', stoga shvaćam i Vašu nemoć u postojećem problemu. Recesija je – piše na svojoj stranici Lambaša.

Glumica Vlatki isto tako zamjera što ne prestaje pelješiti Dikana.

- Baš bih voljela znati što je s onih nekoliko tisuća eura koje ste nedavno suzama izvukli za 'školovanje djeteta Vaše sestre', a koja je na upit kako je djetetu u školi i treba li joj još štogod - ostala posve zbunjena? Nije li Vam neugodno, draga Vlatka? Nadam se samo da Vam haljina i čizme koje ste vjerojatno taj dan kupili - lijepo pristaju i da uživate u njima – piše Dolores.

U nastavku podugačkog pisma 'sadašnja' otkriva da je ona podrijetlom iz znatno većeg sela nego 'bivša' te da je ova potonja, kako je valjda logično očekivati, necivilizirana lažljivica što, među ostalim, potkrepljuje činjenicom da je razglasila kako je Radeljaka prevarila zbog njegove spolne neučinkovitosti. - Pa zar Vam nije palo na pamet, draga gospođo, da će doći neka žena poslije Vas i zapitati se iz kojih ste to razloga govorili takve sulude–neistine - pita ona koja je došla poslije.

Dolores potom tvrdi da je Vlatka priznanjem nevjere zapravo samo pokušala prikriti svoj mnogo strašniji grijeh – zlostavljanje Lane koja se danas, kako kaže, njoj povjerava i priča o strahotama koje je s bivšom pomajkom prošla.

- Ako ste uistinu voljeli ovo drago dijete koje nije ni inače teško voljeti - zašto ste je onda svakodnevno vrijeđali i govorili joj da je 'debil poput svoje mame'? Zašto ste vašu voljenu pokćerku ubadali vilicom kada bi sporije jela? Zašto ste je zatvarali u ormar i puštali je da ondje plače cijeli dan? Zašto se djevojčica svakog jutra budila u suzama, dvaput bila hospitalizirana i zašto ste je, panično skrivajući od oca vidljive masnice koje ste joj nanosili, čak jednom skrili u Sokolovcu?! (Inače vaše rodno selo, a slučajno puno manje od Pakova Sela (rodno selo Lambaše)).

Pismo završava očekivanom prijetnjom da će se ovo razotkrivanje prljavog veša nastaviti ako Vlatka ne digne ruke od obitelji Radeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 16:43