KRALJEVSKA GRIVA

Princ William za naslovnicu retuširao svoju 'bujnu' kosu

Je li u pitanju igra svjetla i sjene ili je princ William prvi član kraljevske obitelji koji se ne srami koristiti sredstva za pojačanje kose pa čak i - periku
 Hello/Reuters

LONDON - Je li u pitanju igra svjetla i sjene ili je princ William prvi član britanske kraljevske obitelji koji se ne srami koristiti sredstva za pojačanje kose pa čak i - periku?

Naime, najnoviji portret budućeg kraja, nastao prošlog mjeseca za magazin Hello!, pokazuje Williama s gustim i crnim 'pokrivačem'.

Sumnja u autentičnost fotografije još je i veća jer je naslovnica napravljena samo nekoliko dana prije Williamovog puta u Australiju gdje je snažan vjetar otkrio pravu priču iz kraljevske kose.

I dok izgleda kako je William samo za snimanje pobojao kosu, moguće je da se radi samo o kutu svjetla ili digitalnom retuširanju, no sigurno je kako takvu kosu nema.

Naslovnicu, koju krasi nasmiješeni 27-godišnji princ s rukama u džepovima traperica, slikao je bivši narkoman 53-godišnji Jeff Hubbard i to je prvi kraljevski portret kojeg nije napravio profesionalac.

Fotografija će s potpisima modela i autora završit će na aukciji za humanitarne svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:37