DRUGA SEZONA - MANJA ULOGA

Producenti gotovo ubili Višnjićev lik u hit-seriji

Hrvatski glumac ipak nije dobio nogu iz CBS-ove serije kojoj je jedan od producenata Steven Spielberg

Najprije su neki američki portali objavili da Goran Višnjić odlazi iz serije “Extant” u kojoj glumi supruga Halle Berry, no vrlo brzo priča je razjašnjena - on će se ipak pojaviti u nekoliko epizoda druge sezone.

SF serija “Extant” koja je od najave snimanja privukla golemu pozornost, ponajviše zbog Halle Berry, premijerno je prikazana u srpnju. Okupila je solidnih 9,6 milijuna gledatelja da bi se ta brojka do finala prve sezone smanjila na 5,4 milijuna. Gledatelji su joj dali prosječnu ocjenu C+, podjednako kao seriji “Pod kupolom”.

Mnogo se pisalo i o iznimnoj bliskosti Halle Berry i Gorana Višnjića tijekom snimanja, a paparazzi su ih svesrdno pratili na svakom koraku u potrazi za kakvim skandalom. No, od toga nije bilo ništa. Podjednako tako pisalo se i o njihovim vrućim zajedničkim scenama u seriji.

Halle glumi astronautkinju Molly Woods, ženu koja ne može imati djece, a onda se, nakon 13 mjeseci samostalne misije u svemiru, na Zemlju vraća trudna.

Hrvatski glumac ipak nije “dobio nogu” iz ove CBS-ove serije, kojoj je jedan od izvršnih producenata Steven Spielberg, nego priča u drugoj sezoni mijenja smjer i koncentrirana je na Mollynu potragu za svojim izvanzemaljskim potomstvom, sinom koji je potencijalna opasnost za čovječanstvo.

Goran Višnjić, koji glumi njezina supruga, inženjera robotike Johna Woodsa i voditelja Humanichs projekta koji se bavi umjetnom inteligencijom, te glumica Camryn Manheim, koja je u seriji njezina prijateljica i liječnica u Međunarodnoj ageniciji za istraživanje svemira, u drugoj sezoni dobit će znatno manje vremena na ekranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:47