SAVRŠENO DIJETE

FOTO: NOSTALGIČNI PRIZORI IZ DJETINJSTVA Plava kosa, plave oči, presladak osmijeh... Prepoznajete li ovog malog šarmera?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.09.2019. u 09:43

Privatni album/RTL

 

Mijo Matić zavirio je u stare obiteljske albume te izdvojio nekoliko fotografija iz djetinjstva koje je odlučio podijeliti s javnošću.

“Na ovoj fotografiji imam 2 ili 3 godine, a iz svog djetinjstva najviše pamtim mjesta Puska i Krapje, iz kojih su moji roditelji, jer sam ondje imao društvo s kojim sam se igrao po cijele dane”, kaže Mijo, koji je već od malih nogu bio veliki šarmer. A vidi se da je i tada imao smisla za modu jer mu odijelo stoji savršeno i sa 4 godine.

Privatni album/RTL
 

“Najdraže jelo iz djetinjstva mi je bio špinat, pire krumpir i jaje ili neki dobar komad mesa i paradajzova juha”, otkriva Gospodin Savršeni, koji je volio puno jesti, a i odmalena je u sportu.

Privatni album/RTL
 

"Od malih nogu sam u sportu, prvo sam krenuo na gimnastiku i karate, a kasnije i na nogomet. Uzor iz djetinjstva mi je bio Bruce Lee, što je i bio razlog zbog kojeg sam krenuo na karate, a kasnije Arnold Schwarzenegger", prisjeća se Mijo.

Privatni album/RTL
 

Njegovi roditelji Vesna i Predrag ponosni su što su odgojili malog Gospodina Savršenog i žele mu svu sreću u showu i da pronađe ljubav koju priželjkuje.

Privatni album/RTL
 

Miju kao Gospodina Svašrenog pratite u istoimenom RTL-ovu showu od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo