PODUZETNICA

Stankica se nakon prekida s ‘Gospodinom Savršenim‘ posvetila karijeri: Traži pomoć, objavila je i uvjete

Stankica Stojanović na svom Instagramu objavila je oglas za posao asistenta na koji se može javiti do 10. siječnja

Stankica Stojanović

 Instagram/stankicas/

Stankica Stojanović poznata je hrvatskoj javnosti po sudjelovanju u trećoj sezoni showa „Gospodin Savršeni“ gdje je bila pobjednica koja je ukrala srce Splićanina Tonija Šćulaca.

image

Toni i Stankica

Goran Jakus Za Rtl/

Nakon njihovog prekida, Stankica se posvetila karijeri. Živi u Banja Luci gdje ima vlastiti brend ženskih odijela, a sad traži asistenta, a objavila je i uvjete.

Vještine koje traži su „poznavanje i razumijevanje digitalnog marketinga, pismenost, proaktivnost, posvećenost detaljima, kreativnost, montaža video sadržaja, engleski jezik na komunikacijskom nivou i osjećaj za modu. Također, zahtijeva da osoba živi u Banja Luci i da ima do 30 godina. Napominje da posao ima fleksibilno radno vrijeme.

image

Stankica Stojanović traži asistenta

Sceenshot/instagram/stankicas/

Podsjećamo, u listopadu ove godine Stankica je za Scenu Story potvrdila da su ona i Toni u samo prijateljskom odnosu i da je njihova romantična veza došla do kraja.

image

Toni Šćulac i Stankica Stojanović

Maja Prgomet/

„U odličnom smo, prijateljskom odnosu. Baš prije par dana je posjetio mene i moju obitelj. Poštovanje i briga jedno za drugog koje smo stekli za vrijeme veze, uvijek će biti dio našeg odnosa“, izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 17:06