REALITY SHOW

FOTO: PJEVAČICA I MISICA KREĆU U OSVAJANJE 'GOSPODINA SAVRŠENOG' 'Trenutačno radim u ugostiteljstvu, a veselilo bi me kada bi pronašla ljubav u showu'

 
Nuša Rojs i Barbara Mucić
 RTL

Nove dvije kandidatkinje reality showa ‘Gospodin Savršeni’, čija se druga sezona od jeseni počinje prikazivati na RTL-u, dolaze iz mjesta kraj Maribora i Zagreba i obje su iznimno talentirane u svojim interesima.

Nuša Rojs slovenska je pjevačica ovisna o adrenalinu i romantici. Ona piše, sklada i pjeva, njezini su spotovi iznimno popularni na YouTubeu gdje ima i po pola milijuna pregleda, a trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi - sve je to talentirana slovenska pjevačica Nuša (28), koja dolazi iz malog mjesta pokraj Maribora u Sloveniji.

Nuša je neko vrijeme živjela i u Austriji, a sudjelovala je u slovenskom showu 'Slovenija ima talent' gdje je došla do polufinala. Kada ne piše ili ne snima novu pjesmu, uživa u pilatesu, jogi, jahanju, plivanju, trčanju ili rolanju, a iznimno je posvećena i zdravoj prehrani.

RTL
Nuša Rojs

Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. S druge strane, kaže da je vrlo romantična i da je sada spremna za pravu ljubav. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena osoba, a njezin muškarac treba biti ljubazan i iskren s dobrim smislom za humor.

RTL
Nuša Rojs

Barbara Mucić je vrckava plavuša koja se ne boji reći što misli. Rad, požrtvovnost i odricanje Zagrepčanki (21) ne predstavljaju ni najmanji problem i tome može zahvaliti brojne uspjehe na raznim životnim poljima.

Barbara je najponosnija što hrabro kroči kroz život i nikad nema problem reći svoje mišljenje. Godinama se bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju i premda je sport njezina prva ljubav, druga je ples, pa trenira latino-američke plesove, folklor i suvremeni ples. Završila je školu za kozmetičarku, za sebe će reći da je vrlo uporna i uvijek se potrudi dobiti što želi, a 2016. i 2018. godine ušla je u finale izbora za Miss sporta.

RTL
Barbara Mucić

Trenutačno radi u ugostiteljstvu, a na privatnom planu veselilo bi je kad bi pronašla ljubav u showu. Premda se smatra snalažljivom i hrabrom te nema problema otvoreno priznati kad joj se neki dečko sviđa, voli kada se muškarac trudi pridobiti njezinu pažnju. Barbaru će uvijek osvojiti iskrenost i podrška, a odbiti ljubomora i posesivnost.

RTL
Barbara Mucić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:19