REALITY SHOW

FOTO: 'NIKADA NISAM IMALA OZBILJNU VEZU...' Julie je djetinjstvo provela u Americi, a kao tinejdžerica doselila se u Zadar...

 
Mihaela Muhvić i Julie Pavlović
 RTL

Julie i Mihaela nove su kandidatkinje showa 'Gospodin Savršeni' čija druga sezona najesen kreće na RTL-u.

Kad je bila mala i živjela u Americi, Julie Pavlović (20) je sa svojom sestrom obožavala gledati američku verziju showa ‘The Bachelor’.

Prava avanturistica, koja se kao tinejdžerica s obitelji doselila u Zadar, s oduševljenjem je prigrlila sudjelovanje u emisiji zato što se najviše veseli novim iskustvima i putovanjima te nezaboravnim trenucima zabilježenim fotoaparatom, što joj i hobi. Atraktivna brineta priznaje da nikada nije imala ozbiljnu vezu niti je bila ludo zaljubljena pa se nada da će to show promijeniti jer čvrsto vjeruje da se pred kamerama može roditi ljubav.

RTL
Julie Pavlović

Uvijek će prednost dati kavalirima koji damama otvaraju vrata i pridržavaju stolac, a sa sigurnošću tvrdi da su njezin odabir zgodni, muževni i hrabri dečki uz koje će se uvijek osjećati sigurno.

RTL
Julie Pavlović

Porečanka Mihaela Muhvić (23) se smatra iskrenom i odanom osobom s dobrim smislom za humor, a od partnera traži slične osobine.

Djevojka koja voli pobjeđivati svoje strahove i pomicati vlastite granice - to najbolje opisuje Mihaelu koja trenutačno radi u casinu u Poreču, no ondje se ne planira dugoročno zadržavati. Sanja o vlastitoj poduzetničkoj karijeri u nekoj toploj stranoj zemlji, a voli adrenalin i ne boji se promjena. Jako se veseli sudjelovanju u showu 'Gospodin Savršeni' jer želi upoznati sebe kroz brojne situacije u kojima se ranije nije okušala.

RTL
Mihaela-Muhvić

Zbog avanturističkog duha i radoznalosti njezin odabranik mora biti spreman na zanimljiva putovanja. Mihaelin idealni muškarac također mora biti odlučan, ambiciozan i znati kojim putem želi ići u životu, no treba biti pristojan te imati i nježniju stranu. Smatra da je lakše zavoditi nekoga do koga joj nije stalo nego nekoga za kim je potpuno 'luda' jer se tada, priznaje, pretvori u mače. Nije je strah pokazati emocije pa ne isključuje opciju da će se zaljubiti u showu.

RTL
Mihaela-Muhvić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:55