INSPIRIRALI GA VIKINZI?

FOTO: SVI SE SJEĆAJU MRKVICE IZ BIG BROTHERA, ALI TKO BI GA DANAS PREPOZNAO? Nekadašnja zvijezda realityja u potpunosti je promijenila imidž

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.02.2017. u 22:03

Zagreb, 110210.
Veceras se u prodavaonici traperica Amadeus u Importanne centru odrzao mini event povodom Valentinova. Osobe iz javnog zivota isprobali su traperice i odrzali natjecanje u brzini biranja traperica.
Na slici: Ivan Mitrovic zvan Mrkva ispred panoa Amadeus s balonom u obliku srca.
Foto: Sime Sokota / CROPIX
CROPIX

Pratili Big Brother ili ne, Mrkvice se sigurno sjećate. Pod njegove čari pala je i dugokosa zavodnica Rina Dehni, a njihov live seks u jacuzziju na dalekom Tajlandu tad je pratilo stotine tisuća gledatelja.

Rini novonastala slava nije smetala, štoviše, neko je vrijeme uživala u pojavljivanju u javnosti, ali Ivana Mitrovića nismo više imali priliku više često vidjeti.

Nadimak Mrkvica, koji je dobio zbog svoje crvene kose, svima nam se urezao u pamćenje, možda i više od spomenutog seksa.

 

Mladi Zagrepčanin koji trenutno radi kao atletski trener, drastično je promijenio izgled. Ne znamo povodi li se samo za trendovima ili ga je inspiriralo prisjećanje na svoju dugokosu Big Brother partnericu, ali Mrkvica već neko vrijeme 'fura' dugu kosu i bradu.

Stoji li mu ili ne, procijenite sami.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo