POPLAVILA JE

Rada Vasić iz ‘Big Brothera‘ nije dobro: ‘Liječnici kažu da imam nešto na plućima‘

Već je ranije otkrila da boluje od raka dojke, a sada se nakon nekog vremena ponovno javila i to preko livea na TikToku

Rada Vasić plače

 Screenshot YouTube

Bivša sudionica regionalnog ‘Big Brothera‘, koji se emitirao 2015. godine, Rada Vasić, već je ranije otkrila da boluje od raka dojke, a sada se nakon nekog vremena ponovno javila i to preko livea na TikToku.

Otkrila je pratiteljima da se ne osjeća dobro te da liječnici sumnjaju da ima nešto na plućima.

"Nije dobro, ne osjećam se dobro, stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada liječnici kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju", rekla je Rada i dodala da se već danima ne osjeća dobro te da su joj se na tijelu pojavile modrice. Liječnici su joj također rekli da postoji mogućnost da joj otpadnu nokti.

image

Rada Vasić

Screenshot TikTok/Rada Vasić/

"Plavi su mi prsti, rekli su mi da mi mogu otpasti i nokti. Plava sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno, da se poslije silnih terapija ne osjećam dobro", dodala je Rada.

I njezin suprug Rade, s kojim je bila u ‘Big Brother‘ kući, također je lošijeg zdravstvenog stanja. Otkazali su mu bubrezi pa mora na dijalizu.

"Nismo skroz dobro, ali da se ne žalimo", otkrila je ranije Rada Vasić, koja se uvijek trudi biti vjetar u leđa svome suprugu. Njihova djeca Mika i Giba, koji su danas Ana i Ivana, žive u Njemačkoj, a Rada je ranije otkrila da je sa suprugom financijski pomogla djeci da promjene spol. Ivana je u sretnom braku s Nijemcem, dok je Ana u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 11:28