ZAPLESALA OD DRAGOSTI

NOVI STANAR BIG BROTHER KUĆE POSEBNO ODUŠEVIO RIBICU Odmah je odlučila pokazati svoj smisao za zavođenje

 
Ribica u zanosu
 RTL

Otkako je u kuću sinoć ušao novi stanar Petar Stipetić iz Trilja, Ribica je, čini se, odlučila pokazati svoj smisao za zavođenje. Čim je mesar iz Trilja ušao u kuću Ribica je odlučila 'krenuti u akciju' te sjela na ploču šanka tik do Petra te ga milo gledala dok se on predstavljao stanarima.

Iako nije uobičajeno da je tiha na partyjima u kući, Ribica je ovog puta bila samozatajna, ali njezin pogled je govorio više od riječi. No, ubrzo se opustila dignuvši ruke u zrak zapjevavši pjesmu 'Jedini' od Doris Dragović te je čak i otplesala dio koreografije pred Petrom.

Da se Ribica ponaša neobično dokazao je i Marijan koji je u ispovjedaonici Big Brotheru rekao kako smatra da se Ribici najviše svidio novi stanar.

RTL

Je li to Ribičin način zavođenja ili je jednostavno sretna što je u kuću ušao još netko njezinih godina, gledatelji će saznati u narednim dnevnim emisija na RTL-u.

Petar Stipetić dolazi iz Trilja, mirnog gradića na Cetini. U sretnom je braku i ima sina Antu. Petar ističe kako ga njegovi prijatelji smatraju vrlo dobrom osobom, a kaže da ga u životu najviše živcira neposluh te da mrzi zločeste, sebične i licemjerne ljude. Peko je nekad pisao pjesme, a danas vodi svoj obrt, što smatra svojim najvećim životnim postignućem. U Big Brother kući ne bi volio živjeti sa sebičnim i prljavim osobama, a u show se prijavio, veli, da postane poznat. Da Petar ima priliku jedan dan povesti u Big Brother kući nekoga od svojih bližnjih, bio bi to njegov otac, kojeg smatra vječnim mladićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:43