NOVI ZADACI

PUSTA IZNENAĐENJA ZA NATJECATELJE I GLEDATELJE BIG BROTHERA Kuću je napustila zavodljiva Anči, a onda je stanare iznenadio novi cimer

 
 RTL / Big Brother

Da iznenađenjima u ovoj sezoni Big Brothera nema kraja, pokazala je Antonija Blaće nakon što je iz publike u emisiji uživo prozvala Antu Biuka, koji je postao novi natjecatelj, piše RTL.

No nakon veselja, stanare je dočekala i loša vijest - odlukom gledatelja, Ana Kovačec pozdravila se sa stanarima i zauvijek napustila Big Brother te se ubrzo pridružila Antoniji u studiju.

Nakon što se pozdravila s Anči, Antonija je najavila kako je vrijeme da u glavni dio napokon prijeđu Marin i Ana-Marija, no BB za njih ima poseban uvjet - ako žele ući u kuću, moraju se odreći imuniteta.

Na početku tjedna BB je najavio kako će ovoga tjedna izravno biti nominirani svi oni koji nisu ušli u BB elitu, a njima su se večeras pridružili i Marin te Ana-Marija koji su se odrekli imuniteta da bi ušli u glavni dio kuće. No stanari su ipak dobili priliku spasiti nekoga od nominiranih stanara, a najviše glasova dobio je Orky.

Nominirani za izbacivanje idućeg tjedna su: Ana, Lucija, Luciano, Ana-Marija, Marin i Lidija, piše RTL.

RTL / Big Brother
Ante Biuk

Ante Biuk dolazi iz Donjeg Ogorja, naselja u općini Muć, koje se nalazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ante ističe kako ga prijatelji smatraju zabavnom osobom, a kaže da ga u životu najviše živcira nepravda te da mrzi škrte osobe i one koje vole ogovarati. U Big Brother kući ne bi volio živjeti s dosadnim ljudima. Da Ante ima priliku jedan dan povesti u Big Brother kuću nekoga od svojih bližnjih, bio bi to njegov prijatelj Ivica, kojeg smatra pozitivnom i vrlo zabavnom osobom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:31