DORA I TONI

SUDIONICI RTL-ovog 'SUPERPARA' OTVORILI SRCE I OTKRILI NAJTUŽNIJU PRIČU Naša kći Lana napustila nas je prije 2. rođendana, ali uvijek će biti dio nas

 
Dora Skelac i Toni Patrčević, natjecatelji showa RTL-a 'Superpar' s kćerkicom Hanom
 privatni arhiv

Dora Skelac i Toni Patrčević, natjecatelji showa RTL-a 'Superpar', ispričali su pred kamerama svoju tragičnu priču o gubitku djeteta te kako su se nakon toga još više zbližili, a danas ih gura naprijed njihova kći Hana.

'Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kada je, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu…, ispričala je njihovu tragičnu priču Dora dodajući da ih je gubitak kćerkice Lane zbližio jer su razumjeli jedno drugo. Ipak, s obzirom na to da su liječenja puno koštala, a Dora je bila kod kuće zbog djeteta, Toni nije mogao biti uz nju onoliko koliko je želio. 'Iskreno, i nisam bio uz nju koliko sam trebao zbog posla', rekao je Toni koji je morao raditi od 0 do 24 sata, i to na moru, kako bi uspjeli platiti troškove liječenja.

RTL, Superpar

'Sve je to puno koštalo, pa je htio-ne htio, morao nas ostaviti i naravno da se morao žrtvovati', otkriva Dora. Njihovu bolnu priču zaliječila je njihova druga kćerkica Hana. 'Hvala Bogu, imamo drugu kćerkicu koja je zdrava i gura nas da idemo dalje…', kaže Dora i dodaje kako im je nekad jako teško. 'Ponekad se probudimo i imamo osjećaj da bismo se cijeli dan mogli prisjećati te dvije godine provedene s njom, a ponekad nismo željeli ni pričati o tome jer bismo se ponovno slomili, a naša Hana bi ispaštala. Pokušavamo ići dalje i ne osvrtati se, samo zbog Hane', rekla je Dora.

'Dobio sam drugo zdravo dijete i treba dignuti glavu i pokušati se boriti da to prođe', rekao je Toni dodajući da je njihova veza ulaskom u show 'Superpar' dosegnula još jednu ljepšu, novu razinu.

Zagreb, 280219.
Jazbina 161.
Parovi koji sudljeluju u RTL-ovom zabavnom showu.
Na fotografiji: Dora i Toni.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

RTL, Superpar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:16