RASTUŽILI PRINCEZU

'KAKO OVO MOGU RADITI? LAŽU! LICEMJERNI SU I DVOLIČNI!' Hana briznula u plač, mišljenje drugih parova o Goranu i njoj nije joj baš najbolje 'sjelo'

 Screenshot RTL

Kandidati RTL-ova showa "Superpar" u epizodi koja se emitirala u četvrtak navečer u kvizu su morali odgovoriti na pitanja tko je najuredniji, tko najljepši, a tko najmanje kompatibilan par.

Sudeći po njezinoj reakciji i "kiselom" izrazu lica, Hani baš i nije "sjela" činjenica da je ukućani nisu proglasili najljepšom - naime, najviše glasova dobila je - Tina.

- Jedva čekam vidjeti dramu i Hanu u njezinu najboljem izdanju, kako nam drži lekciju da nitko ne valja osim nje i njezina Gogija i koliko ona ima pratitelja na Instagramu - rekao je sarkastični Zvonimir, a prenosi RTL.

- Nije sve u obleki i koliko se skineš i tako to... - ponosan je bio Davor na svoju najljepšu Tinu.

No pravu dramu izazvalo je pitanje o najmanje kompatibilnom paru. Tu su pobijedili upravo Goran i Hana, što je crnku iz zagrebačke Dubrave itekako povrijedilo.

- Goran je pametan i načitan čovjek, jako je smiren, a Hana konstantno lupa vratima, princeza je i ne paše mi - rekla je bez ustručavanja Jana.

- Mene je zaboljelo to što kažu da smo mi nekompatibilni dok drugi psuju jedni druge i nemaju poštovanja jedni prema drugima... Kako ovo mogu raditi, lažu! Licemjerni su i dvolični, svi od reda - jecala je uplakana Hana, iako je i sam Goran na pločicu napisao Hanino i svoje ime, ali uz obrazloženje kako je to napravio jer je znao da tako misli većina ukućana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:37