SHOW PROGRAM

U 'SUPERTALENTU' SMO VIDJELI JEDAN OD NAJNEOBIČNIJIH NASTUPA IKAD Bujna gospođa grudima polomila lubenicu pa članovima žirija ponudila da ih opipaju

 
Busty Heart
 Nova TV

U večerašnjem "Supertalentu" Janko Popović Volarić je dobio dobro po leđima, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što su sportaši Judo kluba Gladijator na pozornici jedni druge pobacali po podu, Maja Šuput je htjela da jedna od članica kluba, Vedrana, tzv. pokret "nagi komi" izvede na Janku.

''Baš ga prebij, prebij ga ko vola!" - vikala joj je Maja dok se Janko penjao prema pozornici.

A mlada Vedrana ju je poslušala. Moment pada šokirao je sve u žiriju.

''Nisam dobro, kako sam si rebra nabio. E, Majo, bit će nagla koma za tebe kad završi ova emisija!'' - priprijetio je Janko, koji ipak, jer sportašice znaju što rade, nije zadobio ozbiljne ozljede.

Supertalent
Nova TV
Supertalent

Grudima lomi lubenice

Busty Heart žena je koja ima 58 godina, a koja je u Supertalentu odradila zasigurno jedan od najšokantnijih nastupa koje smo dosad imali priliku vidjeti.

Naime, njezin talent, kako ona kaže, je lomljenje lubenica, limenki, flaša - grudima.

''Moj dragi Bože'', bio je prvi Majin komentar.

A ni nakon showa koji je priredila, Busty nije stala te se približila stolu žirija i ponudila Janku i Davoru, pa čak i Maji, da opipaju njezine grudi. Nikome od spomenutih to nije bilo privlačno, nimalo, pa se Maja u svom stilu obratila Janku.

''Pipni ajde, ti si glumac. Štp si sve pipao, neš' ti jedne sise'', zaključila je ona, a Janko je ostao pri tome da nema potrebu provjeriti jesu li Bustyne grudi prirodne ili ne.

Zlatni gumb

''Naš je talent pričanje priče kroz pokret, odnosno koreografiju'', tako se predstavio Transform Crew, plesna skupina iz Zagreba za koju ste vjerojatno mnogi čuli.

Oni su 2016. godine već nastupali na Supertalentu, osvojili zlatni gumb i nastupali u finalu. ''Cilj nam je iskusiti sve to opet. Mislim da imamo poseban i specifičan potpis.'', rekao je njihov voditelj Davor.

Kako nam se čini početak im je sjajan. Priča koju su izveli na pozornici Supertalenta sve je dotaknula. Kako nam Transformersi kažu željeli su poručiti kako se kroz ples može izliječiti depresija.

Nastup se posebno svidio Maji Šuput koja im je pritisnula zlatni gumb i time ih plasirala direktno o polufinale, piše Nova TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:41