HRVATI ZGROŽENI

VIDEO: 'DEGUTANTNO, TUŽNO I BOLESNO!' Bizaran talent Busty Heart u Americi su cenzurirali, evo što joj je rekao Mitch iz 'Spasilačke službe'

 
Busty Heart
 Nova TV

Nastup 58-godišnje Busty Heart iz Bostona iz američke savezne države Massachusetts u nedjeljnom "Supertalentu" Nove TV definitivno je bio jedan od najšokantnijih koje je naša publika imala prilike vidjeti - naime, ova žena vlastitim grudima lomi lubenice, limenke i boce, a svoj bizaran talent još 2008. pokazala je i u američkoj inačici showa "America’s Got Talent 3".

No producentima se njezin nastup nimalo nije svidio pa su ga cenzurirali i izbacili iz emisije, a David Hasselhoff, legendarni Mitch Buchannon iz hit TV serije "Spasilačka služba", koji je tad sjedio u žiriju, rekao je:

- Busty, da vas je 'Baywatch' imao u svojoj glumačkoj postavi, trajali bismo još barem 11 godina!

A sudeći po reakcijama domaće javnosti, Busty Heart trebalo je cenzurirati i u Hrvatskoj. Zgroženi viđenim, gledatelji "Supertalenta" svoje negodovanje jasno i glasno izražavaju na društvenim mrežama.

- Bolest. Psihijatrija. Meni je ovo tužno... Jadna naša Hrvatska, kakve budale kod nas mogu doci na TV... I još u 20 sati dok su djeca budna, dno dna. Ovo je fakat degutantno. Baba od 60 godina s obješenim sisama razbija stvari. Svima koji su bili tamo trebali su dati vrećice za povraćanje... A ljudi su se krstili na lika koji je crtao pišom!

- Došla mama od Kristine (Mandarine)! Mandarina na aparatima zbog ove, ode u zaborav! Za ovo treba imati oružni list! - ovo su samo neki od komentara zatečenih gledatelja.

Inače, Amerikanka Busty stalno se prijavljuje u talent showove - Francuska, Njemačka, Češka..., teško je i pobrojati sve države u kojima je pokušala osvojiti naklonost publike, no čini se kako je kod gledatelja uspjela izazvati samo šok i nevjericu - u nastavku pogledajte i zašto!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 09:32