'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

VIDEO: LEGENDARNA TEREZA KESOVIJA ODUŠEVLJENA DVOJNICOM 'Na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni. Fantastična je, ona je moralna pobjednica'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.03.2020. u 11:28

Screenshot

Neda Parmać kao Tereza Kesovija

 

Pjevačica Neda Parmać u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u glazbenu divu Terezu Kesoviju i otpjevala njezinu pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi" te oduševila i gledatelje i žiri.

- Ljudi dragi, hvala vam! Ne stižem odgovarati na poruke niti pročitati sve komentare. Hvala Terezi na ovoj predivnoj pjesmi i interpretaciji zahvaljujući kojoj sam u nedjelju navečer slavila - objavila je na društvenoj mreži Parmać, koju je u tijesnoj borbi ipak pobijedio Fabijan Pavao Medvešek, koji je imitirao Freddieja Mercuryja.

 

- Bravo! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s puno truda, emocije i ljubavi. Na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni pa dalje ne trebam ništa više govoriti o tvom nastupu... Šaljem ljubav i podršku u nastavku showa - napisala je legendarna Kesovija na Instagramu poslije Nedine izvedbe, a za Dnevnik. hr u ponedjeljak je dodala:

- Bila je fantastična. Odlično je izvela moju pjesmu, a još je dala taj svoj neki touch, dodir... Ona je moralna pobjednica prve epizode. Ima divan potencijal, vrijedna je i dobra cura s pozitivnom energijom. Baš je volim - zaključila je Tereza.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo