FABIJAN PAVAO MEDVEŠEK

GLUMAC KOJI JE TRIJUMFIRAO U SHOWU 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' 'Trebalo je vremena da se priviknem na zube Freddieja Mercuryja, puno su veći od mojih'

 

Naravno da nisam očekivao da ću pobijediti u prvoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ jer imam ekipu koja je vrh vrhova. Svaki po redu! Nema konkurenata jer mi smo ekipa i zajedno pobjeđujemo televiziju - ističe Fabijan Pavao Medvešek, pobjednik prve emisije šeste sezone showa.

Zanimljivo je da je 28-godišnji glumac iz Zagreba u nedjelju i otvorio sezonu jer se prvi predstavio gledateljima, publici i žiriju, no njegov nastup ostao je i pod najvećim dojmom do kraja emisije, sudeći prema konačnim bodovima ostvarenima u emisiji.

Što mu je najteže palo prilikom preobrazbe u Freddieja Mercuryja?

- Trebalo mi je vremena da se priviknem na zube jer su dosta veći od mojih, no jednom kada ih usvojiš,dobiješ novu dimenziju izgovaranja i pjevanja tako da sam zadovoljan - kaže Fabijan.

Zavidni vokal

Zanimljivo, ali na sličnim je mukama svojedobno bio i oskarovac Rami Malek. Pripremajući se za filmsku ulogu pjevača grupe Queen, nosio je protezu kojom je imitirao prepoznatljiv Mercuryjev zagriz za koji je pjevač vjerovao da mu daje specifičnu boju glasa. Doista, Mercury je bio poznat i po zavidnim pjevačkim sposobnostima. Koliko je Fabijan Pavao Medvešek zadovoljan time kako je uspio “skinuti” glas legendarnog umjetnika i izvesti kultnu “Bohemian Rhapsody”?

- Meni je uvijek najbitnije samo da ja sve izvedem, sav tekst i sve zadatke. A kako je to na kraju, neka sude oni koji su gledali - sa smiješkom kaže član ansambla zagrebačkog gradskog kazališta Komedija kojeg televizijska publika poznaje po ulozi don Bože u seriji Nove TV “Na granici”.

- Kako su reagirali moji prijatelji i obitelj kada su me kao pjevača grupe Queen vidjeli na televiziji? Ma, svi su jako sretni i to mi je toliko drago i jako me veseli! Što mi je rekao tata Rene? Nažalost, mislim da tata još nije uspio vidjeti ovaj moj nastup jer nije u Hrvatskoj. Ali, sredit ću to što prije! - kaže Fabijan Pavao Medvešek kojeg sljedeće nedjelje gledamo u ulozi Beyonce.

- Pripreme teku dobro, imam veliku tremu jer stvarno nije lako biti žena! Vidjet ćemo kako će biti! - kaže pobjednik prve epizode showa Nove TV.

Voli i poštuje Terezu

Za petama mu se našla pjevačica Neda Parmać (34) koja se u prvoj emisiji transformirala u Terezu Kesoviju. Malo je koga ostavila ravnodušnim izvedbom pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi”. Nakon njezina nastupa oglasila se i sama Tereza.

Na trenutke sam pomislila da gledam sebe. Šaljem ljubav i podršku, poručila je Tereza Nedi Parmać

“Bravo, Neda Parmać! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s mnogo truda, emocije i ljubavi. Kako sam ti rekla, na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni pa dalje ne trebam ništa više govoriti o tvom sinoćnjem nastupu u ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Šaljem ljubav i podršku u nastavku showa”, napisala je glazbena diva na Instagramu. Terezu je oduševilo to što je Neda odlično izvela njezinu pjesmu, ali i to što je prilikom izvedbe cijeloj priči dala neki svoj posebni dodir. Što kaže Neda, gode li joj Terezine pohvale?

- Mislim da mi je njezina reakcija bila jedina stvar do koje mi je iskreno stalo nakon ovog nastupa! Volim i poštujem Terezu kao osobu i kao umjetnicu i čuti da je zadovoljna mojom izvedbom znači mi više od ičega - iskreno priznaje članica sastava Gelato Sisters.

No, Tereza nije jedina slavna osoba koja se oduševila naporima natjecatelja showa Nove TV. Transformaciju Lane Klingor Mihić tako je putem društvenih mreža pohvalio i sam Lunchmoney Lewis. Slavni glazbenik podijelio je Laninu objavu na svom profilu na Instagramu nakon što je ostao u čudu kada je vidio koliko mu Lana (koja je uoči emisije na društvenim mrežama objavila fotografije s nastajanja transformacije) nalikuje.

Lunchmoney Lewis s veseljem je podijelio objavu Lane Klingor Mihić

“Trebam kaj reći? Yup! It’s me. Jeste spremni za vrištanje od smijeha?” napisala je na Instagramu Lana, zahvaljujući Lewisu na podršci u novoj sezoni showa “Tvoje lice zvuči poznato” uz čiju je prvu emisiju bilo gotovo 803 tisuće gledatelja, uz ostvarenih 51,2 posto udjela u gledanosti.

Svaki drugi gledatelj bio je uz glazbene hitove koji su se redali u emisiji, a više od 1,5 milijuna gledatelja barem je na minutu pogledalo ovu zabavnu emisiju. Uz to, na Facebooku je ostvareno više od 17 tisuća interakcija, videa su pregledana više od 730 tisuća puta, a nastup koji je izazvao najviše reakcija kod korisnika na Facebooku je onaj Nede Parmać s više od tri tisuće reakcija, više od 90 shareova i preko 50 tisuća video pregleda.

Hit u pregledima

Ukupni broj videopregleda u posljednjih tjedan dana na službenom YouTubeu kanalu showa iznosi 174 tisuće, a najviše videopregleda nakon nedjeljne emisije ima nastup pobjednika prve emisije, Fabijana Pavla Medvešeka, čiji je nastup pregledan više od 12 tisuća puta. Na Instagramu je show ostvario više od osam tisuća reakcija ukupno, dok su objave na storyju samo sinoć tijekom emisije postigle više od 72 tisuće pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 02:21