MAČKA I PO'

VIDEO: U BB KUĆU UŠLA ZANOSNA CRNKA Fatalna Ana već je napravila pomutnju među stanarima i izazvala ljubomoru među stanarkama: Požderala ju je očima!

 
 RTL

Kako gledanost Big Brothera rapidno opada, u emisiju je sinoć ušla i kandidatkinja koja je očito 'as u rukavu' nekada najgledanijeg realityja.
Zgodna crnka odmah je zaintrigirala gledatelje, a evo što o njoj dosad znamo...

Ana Kovačec dolazi iz Zagreba i vodi ugostiteljski obrt zajedno s dečkom. Smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja. U Big Brother kuću voljela bi ponijeti šminku da može lijepo izgledati, neku knjigu, koju bi pročitala kada joj je dosadno, te mobitel jer je velika ovisnica o društvenim mrežama, ali i fotografiranju.

Ani odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatim pojedincima. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se jer želi novo iskustvo, a nada se da će uspjeti izaći iz komfort zone.

Publika je, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, oduševljena. Ana im je 'komad ipo' i 'mačka ipo', a neki su primijetili još nešto...

#sundayfunday

A post shared by ANA KOVAČEC ‼ (@ana_kovacec.93) on

- Anezi ju požderala očima! - komentirali su gledatelji. Je li rivalstvo na pomolu u kući, pokazat će naredni dani. Novoj stanarki trebat će zasigurno koji dan dok se snađe, ali ne sumnjamo da će unijeti barem malo očekivane drame, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, zagrebačka hostesa nedavno se vratila iz Beograda gdje je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala pred kamerama. Do sada je u Srbiji povećala grudi i usne, piše Story.

Black is such a happy color #photoshooting

A post shared by ANA KOVAČEC ‼ (@ana_kovacec.93) on

A post shared by ANA KOVAČEC ‼ (@ana_kovacec.93) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:11