ANA KOVAČEC

FOTO: KAKVA TRANSFORMACIJA! ŠTO SI JE TO NAPRAVILA? Pogledajte kako je nova BB stanarka prije dvije godine bila posve druga osoba

 
Ana Kovačec, fotografija objavljena krajem 2015. i krajem 2017.
 Instagram

Zagrepčanka Ana Kovačec, koja je uspjela iznenaditi stanare Big Brother kuće svojim iznenadnim ulaskom usred tjedna, nakon što je glasovima gledatelja pred malim ekranima izbačena Bojana.

Zamamna crnka bujnih oblina odmah je privukla pažnju, kako stanara tako i gledatelja.

Ana Kovačec dolazi iz Zagreba i vodi ugostiteljski obrt zajedno s dečkom. Smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja. Kaže da je velika ovisnica o društvenim mrežama i fotografiranju. Rekla je da joj odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatim pojedincima.

Doznalo se odmah i da je Ana napravila već nekoliko estetskih korekcija na svom tijelu - povećala je grudi i usne, korigirala nos i stavila umetke za kosu.

No, pogledate li njezin profil na Instagramu, postat će vam jasno koliko se u zadnje dvije godine, koliko objavljuje na Instagramu, promijenila.

A post shared by ANA KOVAČEC ‼ (@ana_kovacec.93) on

#novak

A post shared by ANA KOVAČEC ‼ (@ana_kovacec.93) on

A post shared by ANA KOVAČEC ‼ (@ana_kovacec.93) on

U prvoj objavi u rujnu 2015. snimljena je za volanom automobila, plave kose i prekrasnog, prirodnog osmijeha. Pogledate li još nekoliko fotografija koje slijede, bit će vam jasno da je zamamna crnka nekad imala puno svjetliju kosu i manje obline, no daleko od toga da nije bila jednako privlačna, ako ne i privlačnija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:32