SPORNA REKLAMA

SCARLETT JOHANSSON ‘Ne žalim što su me izbacili iz Oxfama zbog Izraelaca. Ovdje nema pogrešne i prave strane'

 SIPA

U intervjuu u listu Observer Scarlett Johansson izjavila je da ne žali što je napustila funkciju ambasadorice organizacije Oxfam da bi snimila reklamu za SodaStream koja se prikazivala na SuperBowlu.

Johansson je morala otići iz Oxfama jer ta organizacija bojkotira Izrael zbog okupacije palestinskih područja, a SodaStream im je bio posebno sporan jer kao izraelska kompanija ima tvornicu na Zapadnoj obali.

Scarlett je dobila dosta lošeg PR-a, ali stoji iza svojih postupaka. “Znala sam za tu tvornicu i prije nego što sam potpisala ugovor i ne vidim je kao problem, barem dok netko ne iziđe s rješenjem za zatvaranje tvornice i zbrinjavanje ljudi. Zasad je ona model nekog napretka u očigledno nemogućnoj situaciji” rekla je.

Smatra da Oxfamov stav prema SodaStreamu nije jasan. “Gurnuta sam u raspravu puno veću i širu od ovog slučaja i u njemu nema pogrešne ni prave strane”, tvrdi Johanssom.

Ona upravo promovira svoj novi SF horor film “Under The Skin”.

Šef produkcije Marvel Studija nedavno je tijekom promocije novih “Avengersa” potvrdio vijest da je Scarlett trudna iako glumica ništa nije htjela komentirati. Scarlett čeka dijete sa svojim zaručnikom, misterioznim Francuzom Romainom Dauriacom, za kojega se zna tek da je novinar i bivši urednik francuskog časopisa Clark.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 12:26