ZVIJEZDA 'SUPERTALENTA'

SEKSI TWERKERICA OTKRILA NEGATIVNE STRANE SVOJEGA POSLA 'Udarila sam ga šakom pa su me izbacili iz kluba. Reagirala sam instinktivno'

 
Sarah Seifert
 FACEBOOK

Sarah Seifert, bivša natjecateljica "Supertalenta", za Dnevnik.hr otkrila je kako zapravo izgleda njezin život, a osvrnula se i na neke neugodnosti koje je doživjela nakon sudjelovanja u showu Nove TV.

Popularna twerkerica iz Vukovara svojim nastupima u "Supertalentu" definitivno je podigla puno prašine - nekima je bila odlična, nekima vulgarna, no činjenica jest kako je Sarah itekako kapitalizirala svoje pojavljivanje na malim ekranima, pa danas intenzivno pleše u klubovima i gostuje u brojnim spotovima.

- I prije showa bila sam popularna, ali poslije mi se posao povećao za 95 posto. Došla sam do šire publike, čak i one iz cijeloga svijeta. Bila mi je to odlična odskočna daska - rekla je Sarah te dodala kako se s vremenom naučila nositi s kritikama.

- Na sve se čovjek navikne. U početku je bilo teško, tad mi nije bilo svejedno, ali pomirila sam se s time. Danas mi sve to uđe na jedno uho, a izađe na drugo - govori Sarah, koja je za Dnevnik.hr priznala kako je čak odustala i od preseljenja u Irsku.

- Imam sve veću podršku ovdje. S vremenom ću svoje znanje prenositi i na druge. Ostajem u Hrvatskoj iz inata i želim doprinijeti nečemu novome - kaže ova seksi Vukovarka.

Sarah se u životu susretala i s onima koji je vole i koji ju ne vole, no ističe kako loše komentare na internetu više i ne primjećuje te da joj se čini da, kako vrijeme prolazi, ima sve više obožavatelja.

Ipak, njezin ples kod mnogih je izazvao i brojne predrasude pa je tako Sarah imala i jednu užasnu situaciju u kojoj je reagirala instinktivno.

- Na nastupima sam uvijek sigurna. Zaštitari su oko mene i čuvaju me, no jednom prilikom redar se malo udaljio, a jedan dečko iz prvoga reda uhvatio me za stražnjicu. Ja sam se naglo okrenula i udarila ga šakom, ali na kraju su mene izbacili iz kluba - prisjetila se twerkerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:23