SLAVONKA OPET PROVOCIRA

'CURO, SAMO DALJE PO SVOME, PLES NIKOGA NIJE UBIO!' Kontroverzna Sarah objavila novi video iz teretane, njezin 'guzotres' opet podijelio javnost

 
 INSTAGRAM

Vukovarku Saru Seifert (18) upoznali smo u televizijskom showu "Supertalent", koji je ovoj twerkašici očito poslužio kao odlična odskočna daska u plesnoj karijeri - Sarah je, naime, poslije pojavljivanja na audiciji zatrpana gažama po klubovima diljem Hrvatske, a obožavatelje redovito obraduje i novim "vrućim" snimkama. Posljednja u nizu, ona iz teretane, već ima skoro 100.000 pregleda na YouTubeu.

- Martina Tomčić na aparatima! Kraljice, bomba si! Najbolje dupe u Hrvatskoj, sve žene su ljubomorne! Curo, samo dalje po svome, ples nikoga nije ubio - samo su neki od komentara ispod Sarine snimke.

Naravno, ima i onih koje Vukovarkin 'guzotres' baš i nije previše impresionirao.

- Koji komad ženske budale... Ono što si napravila na 'Supertalentu' u narodnoj nošnji - sramota. Stidi se što si Slavonka... Fuj! Ne znam kome se ovo može sviđati. Mlati tom salastom guzičetinom gore-dolje, nema pojma o twerkanju. Sačuvaj nas Bože ovakvih plesačica i njihovih istomišljenika - zaključili su neki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:01