NEK SE ZNA

Seve: U 2010. snimam turbo folk album, samo da vidite razliku

Zagreb, 2910109.Varsavska 14, Ministry of Beauty predstavio izlozbu mlade fotografkinje Biljane Gaurine fotoreporterke Cropixa, pod nazivom Balerine.Na slici: Biljana Gaurina, Severina Vuckovic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX

O siječnja iduće godine radim na novom albumu i to turbo folk albumi na kojem će se vidjeti razlika između onog što sam do sad radila i turbo folka - najavila je Severina u intervjuu RTL-u oko kojeg se digla prašina i prije nego što je prikazan. Naime, nekoliko suza u trenutku kada su na red došla pitanja izr privatnog života pokrenula su lavinu nagađanja o prekidu njezine veze.

No o tome na RTL-u nije bilo ni riječi, kao ni o bilo čemu vezanom uz Severinin privatni život jer se onda dosljedno držala načela da o privatnom životu pred kamerama ne priča. Stoga je lgavna tema bio njezin posao.

U najavi novog albuma Severina je ponovno istaknula kako će ga raditi s Goranom Bregovićem. O pjesmi 'Lola' koja je već rađena u maniri turbo folka Seve je istaknula kako će se tek nakon što snimi novi album vidjeti kako to nije turbo folk.

O tome gdje će i s kim će provesti blagdane Severina je tek otkrila kako za Novu godinu nastupa u Makedoniji, u Kumanovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 07:49