KONAČNO PROGOVORILA

SEVERINA PRVI PUT O SKANDALU S GOLIM FOTOGRAFIJAMA 'Obučena ili gola, baš sam dobra ženska. Najbolji savjet dao mi je moj dida'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.11.2018. u 17:12

Ohrid,270718.
Severina odrzala koncert u Ohridu pred mnogobrojnom publikom.Pored svog repertoara pjevala je i Toshine pjesme,uz pomoc odusevljene publike.
Foto: Maja Zlatevska / CROPIX
Maja Zlatevska / CROPIX

Severina u Ohridu

 

Iako su nedavno srpske medije preplavile fotografije na kojima je Severina (46) potpuno gola, splitska pjevačica o ovom skandalu mudro je šutjela.

No sad se napokon odlučila osvrnuti na sporne snimke i reći kako se osjećala kad su iste procurile u javnost.

- Kad su izašle ove slike mene k'o od majke rođene u pozi Rembrandtovih lipotica, odmah sam nazvala menadžera Tomicu i rekla mu da te fotke lipo stavi na omot CD-a, jer da će se puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska - izjavila je Severina ekskluzivno za drugi broj magazina Appeal, čiju naslovnicu krasi.

A otkrila je i koji te čiji savjet joj je najviše pomogao u tim neugodnim trenucima.

- Najbolji savjet dao mi je moj dida: 'Triba se rugati sa životom i nikad ga ne shvatiti ozbiljno'. I često se toga sjetim. Čak i s ovim golim slikama mene, rugam se životu ili se on ruga sa mnom... Najvažnije mi je da se ne sekiram, jer se onda dobiju bore - zaključila je popularna splitska pjevačica.

Zagreb, 141118.
Promocija novog broja magazina Appeal u restoranu Atlanta Bocca Marai.
Na fotografiji: Severina.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo