BRITANSKA PEPELJUGA

Slava 'izbacuje' Susan Boyle iz showa?

Susan Boyle ozbiljno razmišlja o odustajanju od showa Britain's Got Talent zbog prevelikog pritiska slave

Pier Morgan, 48-godišnji član žirija, krenuo je u obranu Susan Boyle te tvrdi da je glavna favoritkinja u teškom psihičkom stanju.

Na svom blogu , Morgan je napisao kako je Susan poput 'uplašenog zeca' i želi pobjeći što dalje od svega.

- Čitanje odvratnih komentara na internetu o jednoj tako posebnoj i dobroj osobi mi se gadi, vrlo sam ljut radi toga - ogorčen je Morgan.

- Posljednjih nekoliko dana čitala je priče, kolumne, slušala radio, slušatelje koji zovu, nazvavši je arogantnom, neiskrenom, razmaženom, ludom prevaraticom i tako dalje.

- Nije niti čudo što se takav psihički slom dogodio. Mene su osobno nazivali i gore u mojoj karijeri, no nakon 20 godina naučio sam se nositi s takvim stvarima. Susan nikada nije iskusila takvo nešto, nije niti čudo što je prestravljena - piše Pier u svom blogu.

Da slava ima utjecaja na Susan na svojoj je koži osjetio i sam Pier Morgan. Naime, prema navodima svjedoka, Susan je gledala show na televiziji u Wembley Plazi u Londonu gdje su smješteni natjecatelji, te naprosto 'poludjela' kada je čula hvalospjeve člana žirija Pier Morgana na izvedbu njezina konkurenta Shaheen Jafargholija. U tom je trenutku čak pokazala srednji prst i vikala 'J... se!', a zatim bijesna odjurila u svoju sobu.

Posljednji incident se dogodio u predvorju istog hotela nakon što ju je 'zaskočilo' nekoliko prolaznika. Čak je i policija morala reagirati, a Susan je kasnije snimljena na obližnjem parkiralištu kako razgovara s dvoje policajaca koji je smiruju. Navodno, Susan je u tom razgovoru policajce počastila s nekoliko sočnih riječi. No, njezin glasnogovornik je demantirao cijeli slučaj.

- Morate shvatiti kako je ona prije samo nekoliko tjedana bila obična volonterka u crkvi, povučena, nevjerojatno ugodna, dobra, nježna osoba...a onda odjednom je najveća zvijezda na Zemlji. Svatko tko prođe kroz tu transformaciju mora osjetiti nevjerojatan pritisak javnosti i medija - nastavlja Pier.

Priča o Susan Boyle krenula je audicijom, na kojoj je pjevala pjesmu 'I dreamed a dream' iz mjuzikla 'Les miserables' te ostavila članove žirija bez teksta, a neke i u suzama.

Od tada sve je povijest, u trenutku je postala globalna internetska senzacija, njezin očaravajući nastup pogledali su milijuni ljudi, a potporu je dobila čak i od hollywoodskih zvijezda kao što je Demi Moore.

U nastavku svog bloga, Pier daje podršku Susan za subotnji finalni nastup.

- Moraš se koncentrirati. Dati sve od sebe. Glavni si favorit. Mnogo je ljudi koji ne žele vidjeti tebe kao pobjednicu, no moraš izdržati - piše Pier.

Kladionice su ponudile koeficijente 10/1 da će Susan opsovati tijekom finala i 100/1 da će zaprositi Piera Morgana nakon pobjede u finalnom showu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:55