JEDVA GOVORI

Šokantna AUDIO snimka puštena na suđenju liječniku Michaela Jacksona: Polusvjesni kralj popa mrmlja o djeci, planovima...

Michael Jackson očito je bio pod utjecajem sedativa, jedva govori i vrlo je nerazgovjetan
 AFP

Šest tjedana prije smrti Michaela Jacksona , njegov je liječnik Conrad Murray, kojemu se sudi za ubojstvo kralja popa iz nehaja, snimio razgovor s zvijezdom u polusvjesnom stanju.

Dramatična audio snimka toga razgovora iz svibnja 2009. godine na kojemu kralj popa nerazgovjetno govori o planovima za budućnost, ali i prošlosti, puštena je na suđenju Murrayju. Snimka je popraćena fotografijama mrtvog tijela Michaela Jacksona.

Michael Jackson očito je bio pod utjecajem sedativa, jedva govori i vrlo je nerazgovjetan.

- Elvisu to nije uspjelo. Beatlesima nije uspjelo. Moramo biti fantastični, govorio je Jackson u vrijeme priprema za povratničke koncerte u Londonu.

Zaradom od koncerata, a trebao ih je održati čak 50, kralj popa planirao je izgraditi dječju bolnicu.

- Moje izvedbe pomoći će mojoj djeci. Volim ih, volim ih zato što ja nisam imao djetinjstvo. Osjećam njihovu bol, gotovo nerazumljivo, govorio je Jackson, dok je njegov brat Jermaine u sudnici brisao suze.

Kada razgovor utihne dr. Murray upitao je Jacksona je li dobro. Osam sekundi kasnije Jackson je promrmljao: 'Zaspao sam'.

Četverominutna snimka pronađena je na mobitelu Conrada Murrayja. Ne zna se zašto je Conrad snimio razgovor, no tužitelji tom snimkom žele dokazati da je dr. Murray znao za snažne učinke lijekova koje mu je davao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:49