PJESMA EUROVIZIJE

SRPSKA PJEVAČICA NE KRIJE PONOS ZBOG VELIKOG USPJEHA SESTRE NA EUROSONGU 'Bila je prva do samog kraja, a onda se to dogodilo... nije mi jasno'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.05.2019. u 17:28

Participant Tamara Todevska of North Macedonia performs during a dress rehearsal ahead of the second semi-final of 2019 Eurovision Song Contest in Tel Aviv, Israel May 15, 2019. REUTERS/Ronen Zvulun
REUTERS

 

Tamara Todevska, 33-godišnja pjevačica koja je u subotnjem finalu predstavljala Makedoniju na Eurosongu 2019., natjecanje je završila na visokom osmom mjestu. To je ujedno i najbolji rezultat za Makedoniju od njezina osamostaljenja.

Pjesma "Proud" osvojila je simpatije cijele Europe, a na Tamarin plasman u Izraelu najponosnija je njezina deset godina starija sestra, također vrlo popularna glazbenica, Tijana Dapčević.

- Napravila je veliki uspjeh, bila je stvarno na visini zadatka. Maestralno je odradila sve, ne samo polufinale i finale, nego svih 15 dana koliko je bila u Tel Avivu. Svim srcem bili smo uz nju, a ja sam najponosnija sestra na svijetu - izjavila je Tijana za srpski Blic.

INSTAGRAM

Tijana Dapčević i Tamara Todevska

- Do samog kraja bila je prva i onda se desilo to glasanje publike koje mi uopće nije jasno, ali nema veze, kako god - komentirala je Dapčević.

Podsjetimo, Makedonija je neko vrijeme uvjerljivo vodila, ali na kraju je, kada su se pribrojili glasovi publike, ipak trijumfirao Nizozemac Duncan Laurence (25) s pjesmom "Arcade".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo