ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Tijana Dapčević završila na operaciji: ‘Liječnica mi je rekla da sam to trebala napraviti prije godinu dana‘

- U šali volim reći: ‘Mama, od tebe nisam naslijedila kuću, njive, kule, već problem s venama, kaže Dapčević

Tijana Dapčević

 Amir Hamzagic/Ata Images/Profimedia

Makedonsko-srpska pop pjevačica, Tijana Dapčević, suočila se s ozbiljnim oblikom proširenja vena zbog čega je imala brojne zdravstvene komplikacije.

Na kraju je morala na operaciju, a o cijelom iskustvu progovorila je kako bi pomogla drugim ženama koje se bore s ovom bolesti, piše bosanski Dnevni avaz.

- Imala sam krafne na nogama, Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, boljele me, noću su me budili grčevi. Kada sam radila ultrazvuk, liječnica mi je rekla: ‘Trebali smo ovo napraviti prije godinu dana, ne znam što čekaš‘, objasnila je 46-godišnja pjevačica koja je bolest naslijedila od svoje majke.

- U šali volim reći: ‘Mama, od tebe nisam naslijedila kuću, njive, kule, već problem s venama, kaže Dapčević.

Kako je objasnila, operacija nije bila komplicirana, a uspjela joj je pomoći da riješi dugogodišnji problem. Tijekom nje bila je pod lokalnom anestezijom, a s obzirom na to da je bila budna, pričala je s doktorom te čak i pjevala.

Jednom prilikom izjavila je kako više nema problema s ovom bolesti te da nakon što je skinula ogroman teret s leđa sada opet može nositi kratke suknje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:20