EPIDEMIJA U SAD-u

ČISTA BIJEDA, NIKAD U ŽIVOTU NISAM BILA BOLESNIJA' Američka glumica javila se iz bolesničke postelje: 'Imam koronu, počelo je stezanjem u prsima'

 
 Instagram

Američka glumica Ali Wentworth (55) objavila je srijedu da je pozitivna na koronavirus.

Na svom Instagram profilu objavila je svoju dijagnozu poručivši da se osjeća jako bolesno i da se izolirala od ostatka obitelji.

- Nikad u životu nisam bila više bolesna nego sada. Visoka temperatura, užasni bolovi u tijelu, težina u prsima. U karanteni sam i odvojena od obitelji, ovo je čista bijeda, napisala je.

Istoga jutra njezin je suprug, voditelj emisije 'Dobro jutro, Amerika' George Stephanopoulus, obznanio da će idućih dana raditi od kuće jer njegova supruga pokazuje simptome bolesti.

Ali Wentworth, poznata po sporednim ulogama iz brojnih američkih filmova i serija poput 'Jerry Maguire', 'Office Space', 'Will i Grace' i 'Dobra žena' zadnjih je tjedana na društvenim mrežama u više navrata pozivala Amerikance da ostanu doma (#IStayAtHome) kako bi tako pridonijeli zaustavljanju epidemije.

- #Ostajemdoma zbog mojih roditelja, zbog roditelja moga supruga, svih zdravstvenih djelatnika diljem svijeta, poručila je preko Instagrama prije nekoliko dana.

Iz bolesničkog kreveta javila se u emisiju 'Dobro jutro, Amerika'.

- Počelo me zatezati u prsima dok sam šetala psa, prvo sam pretpostavila da je to zato što nikad ne vježbam. Tek kad sam navečer dobila temperaturu pomislila sam da bi mogao biti koronaviurs, rekla je glumica dodavši da se izolirala od obitelji, a da s njom na krevetu spavaju samo njezina dva psa.

George i Ali imaju dvoje djece, Elliota (17) i Harper (14).

Covid-19 nije poštedio ni poznate i slavne iz svijeta showbiza. Među ostalim su od koronavirusa oboljeli Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson, Idris Elba i Harvey Weinstein.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 16:46