DIVA SE VRATILA

DEKOLTE NA IZVOL'TE ZA PRVU GAŽU POSLIJE SKANDALA Nakon blamaže na novogodišnjem dočeku Mariah Carey ponovno se sramoti - ovaj put odjećom

 Profimedia, Barcroft Media

Američkoj glazbenoj divi 2017. definitivno je počela loše. Prvo se osramotila na dočeku Nove godine u New Yorku kad je doslovce pobjegla s pozornice zbog problema s matricom i playbackom, a onda su joj i vandali uništili zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Carey zbog svega se nakratko povukla iz javnosti - neko vrijeme odmarala se u mondenom američkom skijalištu Aspen, a za prvu povratničku gažu izabrala je vjenčanje u Londonu, daleko od očiju javnosti i kamera.

Pjevačica je nastupala u luksuznom hotelu Dorchester, a s njom je u Engleskoj bio i novi dečko, 33-godišnji plesač Brian Tanaka.

LONDON, UNITED KINGDOM - JANUARY 15: Mariah Carey seen arriving at The Dorchester hotel to perform at a wedding, on January 15, 2017 in London, England., Image: 310820937, License: Rights-managed, Restrictions: *** AUSTRALIA & NEW ZEALAND OUT ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Barcroft Media
Profimedia, Barcroft Media

Par su snimili na izlasku iz hotela, a Mariah se odmah našla na udaru dežurnih modnih kritičara.

'Pobogu, počni se oblačiti u skladu sa svojim godinama i figurom. Izgledaš jeftino i neukusno. Tvoj dekolte više nitko normalan ne želi vidjeti, pogotovo kad je ovako bolesno narančast, bilo od previše solarija ili kreme za samotamnjenje', komentirali su mnogi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:47