SVI PRIČAJU O TOME

DRUŠTVENE MREŽE EKSPLODIRALE ZBOG GAFA MARIAH CAREY Na dočeku nije dobro čula playback, pomiješala riječi pa na rubu živčanog sloma otišla s pozornice

 Stephanie Keith / REUTERS

Na jednom od tradicionalno najmasovnijih novogodišnjih dočeka na svijetu, onom u New Yorku, ove godine nije se pričalo o velikom broju ljudi, sigurnosti ili kristalnoj kugli koja se točno u ponoć spustila i obilježila dolazak 2017. Godine… Tema je bio generalni fijasko od nastupa slavne pjevačice Mariah Carey koja je pred dva milijuna ljudi i u prijenosu na nacionalnoj televiziji imala tehničkih poteškoća s playbackom.

Carey je u sklopu programa, koji se prenosio i na ABC-ju, trebala otpjevati svoja dva hita - ‘Emotions’ i ‘We Belong Together’, ali zbog tehničkih poteškoća vrlo brzo je postalo jasno da se ne radi o nastupu uživo, već o pjevanju na playback, piše New York Post.

Čini se da pjevačica nije zbog poteškoća dobro čula vlastitu pjesmu pa se pogubila u tekstu tako da je na trenutke bilo jasno da u pozadini ide jedan tekst, a Mariah pjeva drugi. I sama svjesna onoga što se događa, prvo je bila zbunjena, potom se ljutito okrenula kao da će otići s pozornice, a onda je slegnula ramenima i ispričala se. Čak je dobacila publici da dovrše pjesmu umjesto nje i činilo se kao da je na rubu suza.

‘Pa, sretna vam Nova godina! Mi ništa ne čujemo pa ću samo pratiti ritam. Trudim se, ljudi’, rekla je.

ABC je prilično pompozno danima najavljivao Carey kao glavnu atrakciju novogodišnjeg showa i doista je napravila show, samo ne onakav kakav su svi očekivali.

Mariah Carey performs during a concert in Times Square on New Year's Eve in New York, U.S. December 31, 2016. REUTERS/Stephanie Keith
Stephanie Keith / REUTERS

Društvene mreže su preplavljene komentarima i još uvijek je na Twitteru pjevačica tema o kojoj se najviše priča, odmah nakon Nove godine. Naravno, nisu je propustili usporediti s dosad najvećim gafom u pjevanju na playback, koji se dogodio Ashley Simpson 2004. i pop zvijezdama osamdesetih, Milli Vanilli, piše Daily Mail.

I sama se Mariah na kraju na Twitteru posula pepelom i napisala: 'Sr*** se događa. Svima želim sretnu i zdravu Novu godinu. Nazdravimo novim senzacionalnim naslovima u 2017!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:06