NEMA DJEVOJKU

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG ZGODNOG ROĐAKA PRINCA HARRYJA Iako su oči bile uprte u mladence, glave su se okretale i za budućim grofom Louisom

 
 Profimedia, Press Association

Iaku su u subotu svi pogledi bili uprti u Meghan Markle i princa Harryja, za još jednim zgodnim mladićem također su se okretale glave.

Riječ je o Harryjevom rođaku Louisu Spenceru (24), nećaku pokojne princeze Dijane, koji izgledom pomalo podsjeća na princa Harryja, a na svečanost u dvorcu Windsor stigao je u društvu glamuroznih sestara Lady Kitty Spencer i Lady Eliza Spencer te njihovom majkom Victorijom Aitken.

Njihov otac je grof Charles Spencer, mlađi brat princeze Dijane. Louis je sljedeći u redu za titulu grofa.

Britanski mediji pišu kako Louis dobar izgled naslijedio od majčine strane obitelji. Njegova majka Vicotira je prije udaje za Louisova oca 1989. godine bila fotomodel.

Kitty je pošla majčinim stopama, bila je model za Dolce i Gabbana.

Eliza Spencer, Louis Spencer, Victoria Aitken and Kitty Spencer arrive at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry., Image: 372243704, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Deseci obožavatelja kraljevske obitelji pohrlili su na drutšvene mreže kako bi iskomentirali zgodnog aristokratu, koji, kako pišu britanski mediji, nema djevojku.

- Obzirom da više ne mogu imati Harryja, bacam se na njegovog zgodnog rođaka Louisa Spencera.

Louis Spencer je studirao na Sveučilištu Edinburgh, a odrastao je sa svojim sestrama u Cape Townu, u Južnoafričkoj Republici.

Princ Harry je vrlo blizak s majčinom obitelji i želio je da svi budu na vjenčanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:15