KRALJEVSKA OBITELJ

FOTO: OBJAVLJENE SLUŽBENE FOTOGRAFIJE S KRŠTENJA PRINCA LOUISA Maleni je većinu obreda prespavao, a nakratko je otvorio oči tek za fotografiranje

 
Vojvotkinja Kate s princom Louisom, u pozadini princ Harry i vojvotkinja Meghan
 Dominic Lipinski/Pool / REUTERS

Britanska kraljevska obitelj objavila je i službene fotografije s krštenja princa Louisa, trećeg djeteta princa Williama i Kate Middleton.

Malenom Louisu bilo je 12 tjedana kad je kršten, a čitavu ceremoniju uglavnom je prespavao udobno smješten u majčinom naručju.

Otvorio je oči samo na trenutak i to u pravi čas kako bi službeni fotograf Matt Holyoak snimio možda i najljepšu fotografiju malenog princa i njegove mame koja ga nježno gleda.

Princ Louise tijekom obreda krštenja na sebi je imao repliku kraljevske opravice za krštenje od bež čipke u kojoj se daleke 1841. krstila najstarija kći kraljice Viktorije, princeza Viktorija.

Zanimljivo, sve do 2008. na krštenjima članova kraljevske obitelji koristila se originalna čipkasta haljinica iz 19. stoljeća, no kad je ona postala predelikatna, napravljena je njezina vjerna kopija koja se koristi danas.

Vojvotkinja Kate bila je obučena u kreaciju Alexandera McQueena, a na glavi je imala ukras dizajnerice Jane Taylor.

Među objavljenim fotografijama je i ona zajednička na kojoj se uz roditelje, vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea i njihovu djecu, princa Georgea, princezu Charlote i tek krštenog princa Louisa, nalaze i princ Charles sa suprugom Camillom, princ Harry sa suprugom Meghan, roditelji Kate Middleton, Suzannah i Michael, Kateina sestra Pippa s mužem Jamesom te Katein i Pippin brat, također James.

Kraljica Elizabeta i njezin suprug, princ Phillipe, nisu prisustvovali krštenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:50