NASTRADAO PAS

FILMSKA PROVALA U KUĆU SLAVNE GLUMICE Provalnica pila alkohol, gutala tablete i koristila njen vibrator, no zvijezda 'Baywatcha' je bila jača

Krista Allen
 Profimedia, Album

Glumica i komičarka Krista Allen doživjela je situaciju u kojoj bi se malo tko snašao poput nje. U kući je na djelu zatekla provalnika koji joj je navodno teško ozlijedio psa.

Kako piše TMZ, policija je pozvana u četvrtak u Kristin dom u San Fernando Valleyju da bi ondje zatekla beskućnicu koja joj je provalila u kuću.

Naime, Krista se vratila kući i zatekla nepoznatu ženu unutra. Shvatila je da joj je žena provalila pa ju je odmah svladala, nazvala policiju i zadržala do njihova dolaska.

Glumica kaže da joj je žena odmah rekla kako jedan njezin pas ne može ustati. Tad je zaključila da je udarila psa bojeći se da joj ne naudi. Jedan je pas primljen kod veterinara i ima teške ozljede vrata i kralježnice. Drugi pas ima manju ozljedu noge, napisala je glumica na Instagramu.

Policija je za američke medije rekla da je neimenovana provalnica pila alkohol koji je Krista imala u kući i popila tablete koje je našla, te da je koristila glumičin vibrator. Glasnogovornik glumice nije imao komentara za TMZ.

Krista je trenutno u vezi s kanadskim glumcem Nathanom Fillionom, poznatim po ulozi u seriji 'Castle', a od 2002. do 2004. bila je u vezi s Georgeom Clooneyjem. Naši gledatelji Allen vjerojatno najviše pamte po ulozi u seriji 'Baywatch', odnosno 'Spasilačka služba'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:50