AXN ADRIA

NOVAK U SREDNJIM GODINAMA Večeras kreće prva sezona jedne od ponajboljih novih policijskih serija ove godine

 

Svaki početak je težak, pogotovo za stanovnika malog grada, Johna Nolana, koji nakon incidenta koji mu je promjenio život odluči slijediti svoj san i postati policajac u Los Angelesu.

Kao uvjerljivo najstariji novak prvo se susreće s jako puno skepse, pogotovo s viših instance koje ga vide kao hodajuću krizu srednjih godina. Jednostavno, ako ne može slijediti mlade policajce i kriminalce riskirat će mnoge živote, uključujući i njegov. Međutim upotrijebi li svoje životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor možda će imati šanse uspjeti u ovom novom poglavlju svog života.

Sjajan serijal “Novak” jedna je od ponajboljih novih policijskih serija ove godine na malim ekranima, što potvrđuje i prilično visoka ocjena 8,0 na IMDB-u. Kritika posebno naglašava odličnog Nathana Filliona koji je utjelovio Johna Nolana.

THE ROOKIE -
ABC
Nathan Fillion u ulozi Johna Nolana

Njemu uz bok pojavljuju se Alyssa Diaz kao Angela Lopez, Richard T. Jones kao narednik Wade Grey, Titus Makin kao Jackson West, Mercedes Mason kao kapetanica Zoe Andersen i Melissa O’Neil kao Lucy Chen.

Prva sezona “Novaka” sadrži čak 20 epizoda koje se premijerno i ekskluzivno u regiji mogu pogledati na AXN Adriji počevši od 27. ožujka, u stalnom tjednom terminu srijedom od 21:00.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:48