SPECIJALNI GOST

FOTO: POGLEDAJTE MARCELA KAKO UŽIVA U OMILJENOM MJESTU PRIPADNIKA JET SETA Otkriven i razlog zbog kojeg je velika zvijezda Reala u Dubrovniku

 Go Dubrovnik/BOWA

Marcelo Vieira da Silva Júnior, brazilski lijevi bočni igrač španjolskog Real Madrida, trenutačno uživa u Dubrovniku zajedno sa svojim najbližima.

Go Dubrovnik/BOWA

Marcelo je tako jučer prošetao Gradom, a nije zaobišao ni Srđ, gdje je uživao u najljepšem pogledu na jadranski biser. Kako saznaje Go Dubrovnik, intimno su večerali u testoranu Posat. On u Dubrovnik nije stigao samo na odmor, već kako bi svojim prisustvom uveličao vjenčanje svog suigrača iz kluba Matea Kovačića. Mateo bi se u subotu, kako pišu mediji. trebao vjenčati za svoju dugogodišnju zaručnicu, Izabel Andrijić, koja je s prijateljicama ranije ovog tjedna u restoranu BOWA proslavila djevojačku zabavu.

BOWA je već drugu sezonu omiljeno mjesto domaćih i stranih jetsettera, koji uživaju u vrhunskim jelima i naravno, tišini, miru i privatnosti. Baš zato, Marcelo je tamo danas poveo prijatelje i obitelj, a koliko uživaju možete vidjeti na fotografijama…

Go Dubrovnik/BOWA

Na vjenčanje je, osim prekrasne glumice Clarisse Alves, s kojom je u braku od 2008., poveo i druge članove obitelji, tako ste ga u šetnji mogli vidjeti i s preslatkom djevojčicom Cloe, Marcelovim kumčetom, javlja Go Dubrovnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:06