NEOČEKIVANA USPOMENA

FOTO: SLIKALA SE S JEDNOM OD NAJPOZNATIJIH GLUMICA DANAŠNJICE, A NIJE IMALA POJMA Desetljećima je bila u velikoj zabludi, tek je sad otkrila istinu

 
 Twitter

Amerikanka Bria Madrid sasvim je slučajno otkrila da se kao dijete fotografirala s jednom od najpoznatijih glumica današnjice, uvjerena da stoji kraj popularne članice benda Spice Girls.

Bria je 1997. godine kao petogodišnjakinja bila na svom prvom koncertu u životu, i to tad slavnih Britanki Spice Girls. Roditelji su je fotografirali s djevojkom odjevenom poput Baby Spice, odnosno Emme Bunton, no ona je bila uvjerena da je to stvarno spajsica.

Mlada je žena tek ovih dana otkrila da na slici uopće nije Emma, nego netko danas puno poznatiji - glumica Blake Lively.

Bria je fotografiju podijelila na društvenim mrežama. Lively je na njoj odjevena u mini sjano plavu haljinu i cipele s platformom, a na glavi je svezala kečke, piše Elle.

‘Pronašla sam fotku koja je snimljena kad sam imala pet godina i bila na svom prvom koncertu Spice Girls. Slikala sam se s curom odjevenom u Baby Spice i tek sam sad shvatila da se radi o Blake Lively’, napisala je Bria uz sliku.

Objava je postala hit na internetu i tako došla i do same glumice. Blake je također podijelila fotografiju na svojem profilu na Twitteru i napisala: ‘Moja je tajna otkrivena…’

Istu je stvar napravila na Instagramu uz nešto dulji komentar: ‘Pretvaram se da sam netko drugi… od 1997. Hvaka @briaaamadrid na zajedničkoj fotografiji na koncertu Spice Girls. Žao mi je - nije mi žao - što sam te prevarila da misliš da sam Emme Bunton.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:38