BIVŠA SPAJSICA

MEL B OTIŠLA NA ODVIKAVANJE OD ALKOHOLA I SEKSA 'Želim biti bolja osoba sebi, svojoj djeci, obitelji i svim ljudima koji me podržavaju'

 Profimedia, INSTAR Images

Bivša 'spajsica' Mel B objavila je da je ušla u rehabilitacijski program kako bi se riješila ovisnosti o alkoholu i seksu, piše Guardian.

Melanie Brown takvu je odluku donijela nakon, kako je rekla, 'nevjerojatno teških šest mjeseci' tijekom kojih je radila na svojoj autobiografiji.

'Bilo je vrlo traumatično ponovno proživljavati ono što sam prošla dok sam bila u nasilnoj vezi i ponovno se suočavati sa svim tim problemima', rekla je Mel.

Pjevačica kaže i kako joj je dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj te na Twitteru američke vlade podijelila link koji objašnjava to stanje. Rekla je i kako joj tretman koji primala jako pomogao te da je svjesna da je upala u krizu.

'Pila sam alkohol kako bih ublažila bol', kaže Mel.

Pjevačica je bila u braku s filmskim producentom Stephanom Belafonteom od 2007. do 2017. godine. Nakon razlaza, Mel je za bivšeg muža zatražila zabranu prilaska i optužila ga za verbalno, fizičko i psihičko nasilje. Taj slučaj obiteljskog nasilja bio je na sudu, no na kraju su se strane uspjele nagoditi. Brown je poslije rekla kako ju je čitavi slučaj iscrpio fizički i financijski.

Par zajedno ima jedno dijete, ukupno treće za Mel. Na rehabilitaciju je otišla, kako kaže, jer želi postati bolja osoba sebi, svojoj djeci, obitelji i svim ljudima koji je vole i podržavaju.

Za to vrijeme, glasine o ponovnom okupljanju Spice Girlsa ponovno kruže. Djevojke navodno pripremaju mini turneju po Velikoj Britaniji, no čini se da im se neće pridružiti Victoria Beckham, tj. Posh Spice, jer se i dalje želi baviti isključivo modom.

I Mel je imala uspješnu karijeru izvan benda koji su je proslavio. Bile je suvoditeljica showa America's Got Talent i nastupila je u predstavi Chicago na Broadwayu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:12