DOGAĐAJ GODINE

FOTO: SVJETSKI CELEBRITYJI OKUPIRALI WINDSOR Idris Elba s prelijepom suprugom nije skidao osmijeh s lica, David Beckham častio selfiejima...

 
 Reuters

Kraljevsko vjenčanje vojvode i vojvotkinje od Sussexa, princa Harryja i Meghan Markle, svojim su dolaskom uveličale i brojne poznate osobe iz britanskog i svjetskog javnog života.

Među prvima koji su stigli na vjenčanje bili su Nacho Figueras te Delfina Blaquier. Figueras s Harryjem igra polo te radi kao maneken, a poznat je kao lice Ralph Lauren linije Black. Njegova supruga Delfina je fotografkinja iz Argentine. Zastupnik u parlamentu iz srednjeg Sussexa Sir Nicholas Soames također je stigao na vjenčanje, nešto poslije su stigli i Harryjev nećak Louis Spencer te Harryjev ujak Charles Spencer.

Sky News piše da su među gostima uočeni britanski glumac Idris Elba, britanski pjevač James Blunt te američka televizijska zvijezda Oprah Winfrey.

Winfrey je na kraljevsko vjenčanje došla stigla u šeširu Philipa Treacyja, a Elba je više puta istaknuo da mu je stipendija kraljevske obitelji pomogla lansirati karijeru. Naravno, Blunt je s princom Harryjem služio u britanskoj vojsci.

Među uzvanicima našli su se dakako i pripadnici obitelji Middleton, Pippa i Caroline. Pippa je došla u pratnji svog supruga Jamesa Matthewsa. Kako je i najavaljeno Harryjeva bivša djevojka Chelsy Davy također je došla na vjenčanje.

Poznati iz svih sfera društvenog života doslovce su okupirali dvorac Windsor. Prema kapelici svetog Jurja išli su kao na tekućoj traci - David i Victoria Beckham, Gerorge i Amal Clooney, britanski paraolimpijac Dave Henson te lady Kitty Spencer.

Neposredno prije samog početka ceremonije svoje mjesto u kapelici sv. Jurja zauzeo i je glumac Tom Hardy, a stigao je i legendarni igrač ragbija Jonny Wilkinson. Dobra prijateljica Meghan Markle tenisačica Serena Williams došla je sa svojim suprugom Alexisom Ohanianom, a stigli su i Elton John i njegov suprug David Furnish. Među uzvanicima našao se i britanski televizijski voditelj James Corden.

Na vjenčanje su stigli i bivši britanski premijer John Mayor, glumac Patrick J. Adams te vojvotkinja od Yorka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:29