StoryEditor
'POKVARENI TELEFON'

NEVOLJE U RAJU? Počele se širiti glasine o najpoznatijem engleskom paru, kladionice počele primati oklade, oglasili se i Beckhamovi: Ovo je sve čudno

 
David i Victoria Beckham
 Toby Melville/Pool / REUTERS

Supružnici i roditelji četvero djece David i Victoria Beckham morali su u petak opovrgnuti glasine da se razvode koje su se velikom brzinom počele širiti društvenom mrežom Twitter, piše Mirror.

"Ne postoje niti izjava (za medije) niti razvod. Ovo su samo lažne vijesti na društvenim mrežama. Ovo sve je jako čudno i velik gubitak vremena. Neće biti izjave, neće biti razvoda. Posrijedi je igra "pokvarenog telefona" i lažnih vijesti", rekli su predstavnici para koji je će sljedećeg mjeseca proslaviti 19- godišnjicu braka.

Izjava za medije je izdana samo nekoliko sati nakon što su kladioničari prestali primati oklade na razvod. Kladionice su počele primati oklade nakon što se u tisuće i tisuće tweetova počelo nagađati da će Beckhamovi objaviti da se razvode.

Tvrdnje da će se Beckhamovi razvesti dolaze 17 mjeseci nakon što je David porekao da se par ostao zajedno kako bi očuvao svoj brend težak više milijuna funti.

"Ostali smo zajedno jer se volimo. Ostali smo zajedno jer imamo četvero predivne djece", rekao je Beckham za Desert Island Discs u siječnju 2017. godine.

Victoria i David su se upoznali na dobrotvornoj nogometnoj utakmici 1997. godine, a počeli su se viđati kada je David pribavio Victorijin broj od prijatelja. Par se zaručio 1999. godine, a u srpnju te godine su se i vjenčali.

Beckhamovi danas vrijede 560 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2020 19:06