NISU SE ODVAJALI JEDNO OD DRUGOG

FOTO: UPOZNAJTE SRPSKU VERZIJU MILE HORVAT Seksi sportska novinarka raspametila pola njihovih nogometaša, a čini se, i Sergeja Trifunovića

 Facebook

Sergej Trifunović u ponedjeljak navečer na premijeri filma 'Jesen samuraja' pojavio se držeći se za ruke s atraktivnom brinetom.

Par se cijele večeri nije odvajao jedno od drugog, pa su se mnogi zapitali tko je spomenuta djevojka.

Naime, riječ je o Jovani Guzijan, sportskoj novinarki koja radi na televiziji Arena sport, a u spomenutom filmu ostvarila je manju ulogu.

Pažnju javnosti i medija Jovana je privukla već prošle godine kada je na utakmici Crvene zvezde i Javora nogometaš Predrag Rajković uletio u kadar tijekom televizijskog prijenosa i poljubio Jovanu pred kamerama. Tada se šuškalo da su Jovana i Predrag u vezi, no ona je to demantirala i rekla da su samo prijatelji.

A nakon pojavljivanja s Jovanom, mnogi su se zapitali i je li 44-godišnji Sergej opet zaljubljen. No sportska novinarka je za srpski Blic izjavila da ih veže samo poslovna suradnja.

- Zajedno glumimo u filmu pa je Sergej mislio da bi bila dobra ideja da se zajedno pojavimo i na premijeri filma - objasnila je Jovana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:16