ŽENA U PENZIJI

Barbara Walters se u javnosti nije pojavila nekoliko mjeseci pa zlobnici nagađaju da je teško bolesna iako njezin glasnogovornik to oštro demantira

 Getty Images / Getty Images

Barbara Walters, američka televizijska legenda, u mirovinu je otišla u svibnju 2014. godine. Bila je prva žena u SAD-u koja je vodila glavne večernje vijesti, a 1997. godine osmislila je show 'The View'.

Prijatelji i poznanici 87-godišnje novinarke poprilično su zabrinuti za nju jer se 11. studenog nije pojavila na okupljanju originalnih domaćina spomenutog showa.

- Ona okupljanje ne bi propustila osim ako nije teško bolesna. Istina je da je njezino zdravstveno stanje već neko vrijeme jako loše - govori izvor.

A kako piše Radar Online, Barbara u javnosti nije fotografirana već više od 130 dana, odnosno od 13. srpnja kada se pojavila na njujorškoj premijeri filma Woodyja Allena 'Café Society'.

Isti portal je u kolovozu objavio da je Barbara završila u bolnici zbog komplikacija sa srcem. Već 2010. je bila na operaciji, a 2013. je pala niz stepenice i razbila glavu dok je bila na večeri kod veleposlanika Velike Britanije u Washingtonu.

Njezin glasnogovornik demantirao je navode da je teško bolesna, no jedan od ponajboljih njujorških internista, doktor Stuart Fischer, kaže da je s obzirom na njezinu povijest bolesti, to lako moguće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:08